Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Ministrul Educației continuă seria gafelor în declarațiile pe care le face: „Fiecare copil merită un viitor mai bun decât cel prezent”

in Educational

Ministrul Educației, Liviu Pop, continuă seria gafelor în declarațiile pe care le face. Prezent luni la deschiderea anului universitar de la Iaşi, Pop a vorbit despre sistemul educaționat din România și a spus că „fiecare copil merită un viitor mai bun decât cel prezent”.

Ministrul Educației, Liviu Pop, a spus, la Iași, că visul său este ca fiecare copil din România să aibă parte de educație de calitate „Numai aşa vom putea scoate o parte din ţară din sărăcie şi ne vom găsi, în sfârşit, echilibrul ca societate”, a spus Liviu Pop.

Ministrul a continuat și a spus că se simte dator, alături de echipa sa din Ministerul Educației, de o reformă în sistem. „Fiecare copil trebuie şi merită să aibă acces direct la şcoală, educaţie, studii, fiecare copil merită un viitor, un viitor mai bun decât cel prezent”, a spus Pop.

Gafele lui Liviu Pop

Liviu Pop s-a făcut remarcat de-a lungul timpului cu o serie de gafe. Recent, invitat la o emisiune radio, ministrul a cerut scuze „anticipat” pentru greșelile pe care„le-a făcut”.

În 2016, Liviu Pop a suferit o intervenție chirurgicală la genunchi și a anunțat pe Facebook faptul că s-a operat la…„genunche”. Totodată, într-un comunicat transmis pe site-ul Ministerului Educației, în cazul unei posibile fraude la examenul de Bacalaureat, ministrul a informat că a trimis corpul de control în „județul Târgoviște”, în loc de județul Dâmbovița.

De asemenea, la începutul noului an școlar, Pop a ținut un discurs în care cuvântul „copiii” a fost folosit cu doar doi „i”, dând vina pe cel care i-ar fi transcris greșit discursul.

„E o greşeală pe care mi-o asum. Forma discursului meu este pusă pe blog. Un funcţionar din minister a greşit la transcriere, corectând anumite lucruri. E o greşeală pe care mi-o asum în numele funcţionarului din minister”, a declarat ministrul.

Sursa: libertatea.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Educational

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate