Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Ministrul Păstîrnac, în America

in Articole/Centru Media/Evenimente/Extern/Stiri online

   Ministrul pentru românii de pretutindeni, Andreea Păstîrnac, se află în vizită de lucru în Statele Unite ale Americii, unde va avea convorbiri la Departamentul de Stat și Congres.

   Pe agenda de discuții se regăsesc teme ca participarea comunității românești din SUA la dezvoltarea relațiilor bilaterale, cu precădere pe dimensiunea strategică a acestora, în contextul celor 20 de ani de Parteneriat și în pregătirea marcării Centenarului.

   Ministrul român mai are întâlniri cu reprezentanți ai comunității românești pe proiecte menite să contribuie la promovarea limbii române, a culturii, tradițiilor românești și identității religioase a românilor stabiliți în SUA.

   Demnitarul român participă la sesiunea generală AIPAC The American Israel Public Affairs Comittee, în cadrul forumului dedicat cooperării dintre SUA, Europa şi Israel, precum și la lucrările Consiliului Național de Securitate privind evoluțiile politicii globale din 2017, politiciilor de migrație și integrare a diferitelor comunități. (foto: dprp.gov.ro)

Loading...
loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Latest from Articole

Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web