Minore proxenete din Judetul Iasi racolau alte fete pe internet : ” Îţi dă 200, 300 de euro, fato!”

in Articole
Loading...

A venit vacanţa şi odată cu ea şi dorinţa de a mai câştiga un ban. Şi cum altfel să profite tinerele fete de timpul liber, decât antrenându-se în diverse activităţi pe Facebook. Şi, dacă, iese banu’, cu atât mai bine.
Astfel au gândit câteva fete minore din Iaşi, care şi-au asumat un rol de proxenete şi l-au luat în serios.

Vom reda cazul unei tinere de 17 ani, bazat şi pe o înregistrare audio care o incriminează.
Discuţia privind tariful prestărilor de servicii indecente, a fost aprig negociat de această tânără cu o altă domnişoară. Cea din urmă, a dat în vileag toată povestea şi nu s-a lăsat dusă de nas.
Ce este demn de remarcat este uşurinţa cu care se poate amăgi nişte fete nevinovate, dornice, la rândul lor, de a face bani. Din conversaţiile care vor fi făcute publice, reise un scurt dialog dintre fata de 17 ani şi cealaltă domnişoară.

Întrebată ce implică afacerea, tânara proxenetă a pretins că are un prieten din Germania care este dispus să ofere oricât pentru măcar o noapte de plăcere în compania ei: “Îţi dă 200, 300, fată.”

Încercând să se scuze, aceasta explică:” Nu-s peştoaică, fată. Nu caut fete euuuu..dar am încercat la tine.

00_623x3000_minore_proxenete_din_judetul_iasi_2

00_623x3000_minore_proxenete_din_judetul_iasi_4

Loading...
loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.