Miracol in 5 minute! A vindecat mai multi oameni nevazatori decat oricine in istorie!

in Articole

Cei de la New York Times scriu despre un doctor minune din Nepal.

61739103

Dr Sanduk Ruit, un oftalmolog din Nepal, „ar putea fi un campion mondial in razboiul cu orbirea” scriu cei de la New York Times. El a vindecat peste 100.000 de oameni – „sa-l vezi cum lucreaza e ca si cum ai fi martor la minuni”.

La o zi dupa ce opereaza pentru a scapa pacientul de cataracta, acesta isi scoate bandajul si pot sa vada clar! In lume exista 39 de milioane de oameni nevazatori, iar in jumatate din cazuri cataracta este de vina.

Dr Ruit a inventat o tehnica de micro-operatie care costa doar 25 de dolari pentru fiecare pacient astfel ca si persoanele sarace o pot face. Operatia are succes de fiecare data, „metoda Nepal” ajungand sa fie predata si in scolile medicale din Statele Unite.

Sursa: Debarbati.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.