Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Miracol in Vaslui. O icoană cu părintele Arsenie Boca, lăcrimează neîncetat de câteva săptămâni.

in Religie

O icoană cu părintele Arsenie Boca, adusă de la Prislop de un localnic din comuna vasluiană Puşcaşi, lăcrimează neîncetat de câteva săptămâni. Oamenii din zonă cred că se află în faţa unei minuni.

646x404

 

Ultimele minuni cutremurătoare ale lui Arsenie Boca. Duhovnicul a desc… Vasluianul care a adus icoana de la Manastirea Prislop a depus-o în ziua de Sfântul Gheorghe la troiţa din apropierea locuinţei. În dimineata următoare, rudele au făcut incredibila descoperire, însă iniţial au pus totul pe seama picturii.  După mai multe zile, au constatat că ochiul stâng al părintelui Arsenie Boca „lăcrimează neîncetat”.

”Era de Sfântul Gheorghe, pe la 5 seara. Când am închis uşa la troiţă, am observat lacrima în ochi, dar am crezut că e de la pictură. Am închis uşa şi am plecat. Când m-am întors zilele următoare, mi-am dat seama că icoana chiar lăcrimează. Dimineaţa, lacrima era la musteaţă, acum e mai jos”, a povestit femeia care a descoperit ”minunea”.

Vestea că icoana părintelui Arsenie Boca lăcrimează de o săptămână s-a răspândit în tot satul. Sute de credincioşi au venit, în ultimele zile, să se roage la icoană. Unii cred că este ”un semn bun”, alţii – dimpotrivă. ”Ne arată Tatăl ceresc că e lumea rea, oamenii se duşmănesc, se bat, copiii pe părinti, se întâmplă numai nenorociri. Nu cred că este un semn bun. Dacă plânge, nu e bine, eu aşa gândesc. Dacă era aşa arătare, dar fără să plângă, poate era bine. Dar aşa, ce vom păţi, Dumnezeu ştie. Am 70 de ani, dar aşa ceva nu am mai văzut”, spune moş Vasile, localnic.

Citeste mai mult aici:

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Religie

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate