„Miracolul apei” experiment absolut fascinant! Apa e purtatoare de informatie si are memorie

in Curiozitati
In culturile multor popoare apa e considerata a avea spirit. Savantii au descoperit cea de-a 4 stare a apei : starea de purtator de informatie ceea ce dovedeste ca apa are memorie.
2
     „Miracolul apei” e un proiect televizat unic in felul sau. E un film documentar despre apa ce prezinta in sine o incercare de a patrunde in proprietatile ascunse ale apei ce nu pot fi explicate cu ajutorul postulatelor din fizica si chimia moderna.
     Apa poate sa primeasca informatie, apa poate sa memoreze informatia si apa poate sa transmita asa informatie ca si gandul si emotia.
    Masaru Emoto, un savant japonez, naturopat, a reusit sa fotografieze emotiile apei – adica schimbarea formei cristalului apei in dependenta de ce emotii sunt generate in prezenta apei. Despre descoperirile lor interesante povestesc si savanti din Austria, Anglia, China, Japonia, Israel, Kazahstan, Rusia, Tibet, USA, etc.
     Omenirea la momentul de fata se afla in pragul redescoperirii fenomenelor si legilor care au indus crearea lumii asa cum este ea. Aceasta deschide noi perspective : programarea apei, tratarea cu ajutorul apei a celor mai grele maladii si chiar programarea conditiilor meteorologice.
    In film au luat parte reprezentanti ai tuturor confesiunilor religioase. Filmul nu declara anumite lucruri ci prezinta fapte reale. A crede sau nu in aceste fapte e dreptul fiecaruia. Dupa vizionarea filmului despre apa, cel mai important e ca apare dorinta de a medita asupra celor expuse despre proprietatile apei mai putin cunoscute.
Memoria apei e de mii de ori mai „bogata” decat memoria metalului. Apa preia in timp foarte scurt gustul, mirosul, culoarea si alti parametri ai substantei. Daca apa e turnata in sticla, atunci apa ia forma sticlei. Daca apa e turnata in farfurie, atunci apa ia forma farfuriei.
Apa stie sa se curete singura : folosindu-se de gravitatie trece prin roci si scapa de impuritati, folosindu-se de caldura se evapora si dupa aceea folosindu-se de rece se condenseaza si cade sub forma de ploaie. Folosindu-se de inghet apa se curata prin inghetare si dezghetare. Iara-si folosindu-se de forta gravitatiei apa precipiteaza impuritatile. Absolut nici o substanta pe pamant nu e atat de adaptabila, inteleapta si „buna la inima” ca si apa.
Apa e moale dar roade piatra. Daca in aer nu ar fi umiditate aerul ar fi imosibil de respirat. In acest sens, dovada clara pentru orisicine e umidificatorul de aer. Umidificatorul de aer nu ar fi aparut ca si produs daca pe piata nu era cerere pentru umidificarea aerului.

Noile cercetări de la Institutul Aerospaţial al Universităţii din Stuttgart din Germania susţin teoria precum că apa are memorie. Această afirmaţie ar putea schimba substanţial modul nostru de a privi lumea.

Are apa memorie? Poate apa să reţină o “amprentă” de energii la care a fost expusă? Primul care a propus această teorie este imunologul francez Jacques Benveniste. El a publicat un articol controversat în anul 1988 în revista Nature care explica ce este homeopatia.

Teoria lui Benveniste a continuat a fi promovată de unii şi contestată de alţii. Video-ul de mai jos arată experimente absolut fascinante făcute de Institutul al Universităţii din Stuttgart pe “memoria” apei.

Rezultatele sunt deosebit de evocatoare, prezentând diferite tipuri de flori care sunt scufundate în apă şi modul în care reacţionează picăturile de apă la ele.

Dacă se dovedeşte că Jacques Benveniste are dreptate, atunci imaginaţi-vă ce ar putea însemna asta. Mai mult de 70% din planeta naostră este acoperită de apă; organismul uman este constituit 60% din apă; creierul uman conţine 70 % apă, plămânii – circa 90%. Energia noastră poate călători în afara creierului şi corpului nostru şi comunica cu energiile altor fiinţe vii de toate tipurile şi asta numai datorită amprentei acestei substanţe magice.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.