Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Mircea Badea: „O ţară foarte, foarte veselă. Păcat că o să ne ia dracu”

in Stiri online

În pasa dintre emisiunile „În gura presei” și „Sinteza zilei”, marţi, Mihai Tudose și Mircea Badea au purtat o discuţie privind justiția din România și remanierea guvernamentală. Miercuri, jurnalistul, în emisiunea sa, referindu-se la premierul României, a spus că acesta „s-a detonat. De asemenea, a spus şi care este singurul lucru care îl interesează în prezent.

„O ţară foarte, foarte veselă. Păcat că o să ne ia dracu” şi-a început astfel emisiunea, marţi seară, Mircea Badea.

„A venit ieri (n.r. marţi), premierul PSD, al doilea în decurs de câteva luni, care a început să vorbească despre penali. (…) Aşa ceva înseamnă ceva. Că omul s-a detonat. Într-un anumit moment, n-aţi auzit buuum? (…) Eu eram aici în direct. Nu există ceva mai tare. Nu există”, a spus acesta.

Jurnalistul a mai spus şi care este singurul lucru care îl interesează în prezent. „Singurul lucru care mă interesează în acest moment, mă interesează măcar ca să fiu solidar pentru efortul şi pentru pericolul la care se expune, mă interesează ce face Tudorel Toader”, a spus Mircea Badea, care a precizat că, în timp ce toţi erau interesaţi de ce se întâmplă între Mihai Tudose şi Liviu Dragnea, ministrul Justiţiei a făcut lucruri importante, potrivit dcnews.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate