Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Mircea Badea, război cu Delia

in ShowBiz

Mircea Badea, cunoscut pentru aciditatea comentariilor sale şi pentru atacurile la diverse personalităţi, porneşte din nou un război în emisiune, de această dată chiar contra unei colege de trust. Este vorba de cântăreaţa Delia, jurat la emisiunea „X Factor” de la Antena 1, aflată de trei zile în vizorul jurnalistului.

Analizând melodiile de succes ale Deliei, Mircea Badea a insinuat că ultima piesă a cântăreţei „Da, mama” ar fi plagiată după o melodie a lui Eminem „Sing For The Moment”.

Şi Mircea Badea nu s-a oprit aici. În următoarea seară, a continuat analiza critică a melodiilor Deliei, susţinând că şi piesa „Inimi desenate” seamănă cu celebra „Kiss the rain”, cântată de Billie Myers.

„Am pus şi eu o întrebare, nici măcar nu am făcut o afirmaţie şi mă pomenesc cu nişte reacţii foarte dure pe Facebook”, a spus Mircea Badea, adăugând că cineva i-a transmis că „Diaspora este alături de Delia în războiul cu tine”.

Mircea Badea a continuat atacurile în emisiunea sa: „Dumnezeule! După războiul cu Băsescu, am început războiul cu Delia? Nu îmi daţi vestea asta. Cu Băsescu te mai poţi pune, dar totuşi nu cu Delia”, a continuat el. „Dar ce am făcut? Am dat nişte muzică pe post. Plătesc drepturi de autor. Le bag bani în buzunar. Şi lu’ colega de trust Delia, şi lu’ colegu’ de trust Eminem. Trebuie să fiu coleg de trust şi cu Eminem”, a adăugat Badea.

Între timp, pe pagina oficială de Facebook a Deliei, cineva (probabil un apropiat al cântăreţei) a comentat că melodia „Da, mama” este un cover după cea a lui Eminem: „Cu un minim de cultură muzicală…ai fi ştiut că originalul este cântat de Aerosmith. Varianta lui Eminem este un remake. Piesele sunt în tonalităţi diferite, cu linii melodie total diferite, cu metrică diferită. Totul e diferit şi totuşi unei urechi neavizate i se pare că aude potriveli! ”

„Pentru mine două vinuri diferite au acelaşi gust! Pentru că nu mă pricep la vinuri n-am să simt mari diferenţe. La fel şi percepţia ta asupra unei melodii poate fi eronată..sau superficială”, a comentat Delia. În încheierea postării, artista a notat câteva hashtaguri care formează mesajul: „Suferim de boala – ne pricepem la tot”.

De altfel, de-a lungul timpului, Mircea Badea nu a ezitat să-şi atace mulţi colegi de breaslă, vedete tv sau chiar oameni simpli. Critici dure au fost lansate împotriva lui Robert Turcescu, Oreste, Cătălin Tolontan, Mihai Bendeac, cu diaspora sau cu motocicliştii.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate