Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Mircea Badea risca sa faca inchisoare! Cu ce umblă în MÂNĂ realizatorul Tv pe stradă depăşeşte orice imaginaţie

in ShowBiz

Realizatorul TV vrea sa se stie in siguranta impotriva eventualelor agresiuni din partea celor care nu-i impartasesc opiniile, asa ca este pregatit, cu o arma alba „dismulata” intr-un breloc. Simpla detinere a acesteia il poate trimite insa la inchisoare!

Realizatorul TV vrea sa-si maximizeze sansele in cazul unei eventuale confruntari asa ca a apelat la un tertip, care, crede el, se afla in limitele legii. CANCAN.ro l-a filmat pe Badea intr-un mall, vorbind la telefon in timp ce cu cealalta mana tinea, la vedere, cheile de la masina. Lumea l-a recunoscut si se uita la el, cat timp acesta isi vedea mai departe de plimbare, vorbind in continuare la telefon.

61740167

In realitate insa, brelocul este o arma alba destul de periculoasa si este realizata in intregime din plastic dur, pentru a trece de detectoarele de metale. Este de fapt un box mascat intr-un breloc, aparent inofensiv, care are doua orificii unde se introduc degetele, iar dupa ce este strans in pumn, in afara raman „urechile”, extrem de ascutite, cu care se poate injunghia victima!
Produsul este la vanzare pe magazinele online, pentru suma de 22 de lei!
61740173
Boxul este incadrat la categoria armelor albe, iar portul unei arme albe in locurile publice este sanctionat de Codul Penal cu inchisoarea de la trei luni la un an sau cu amenda! In cazul in care este folosit intr-o incaierare, pedeapsa se dubleaza!
Sursa: cancan.ro
Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate