Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Mircea Diaconu este ingrozit. Este o poveste reala?

in Evenimente

Europarlamentarul Mircea Diaconu a declarat că ceea ce se vede în aceste zile la televizor, referitor la arestările în rândul politicienilor pentru presupuse acte de corupţie, este o poveste reală, răspândită la toate nivelurile.

“Sunt îngrozit, pentru că şi percepţia mea de până acum în politică românească este că s-a ajuns în ultimii ani, şi cam pe la toată lumea, la un stil de lucru, au învăţat unii de la alţii. E ca o şcoală pe care au făcut-o, clar. Aşa se face. Numai că nu ştiu ce. Te-am pus director la ‘deconcentrata’ 14, dai banii aici. Îţi iei şi tu cât să plăteşti ce-ţi trebuie. (…) Ce vedem acum este poveste reală. Ce vedem peste tot este răspândit la toate nivelele. Asta-i părerea mea, din păcate. Şi trebuie să se înceteze cu chestia asta odată pentru totdeauna că înnebunim. Este oribil”, a spus Diaconu.

Acesta a afirmat că sloganul referitor la depolitizare este doar unul de faţadă şi intră în retorica partidelor de opoziţie, care renunţă la el imediat ce se apropie de putere şi că inclusiv el a trăit o astfel de experienţă.

“Cât am stat şi eu în politică, aşa, puţin, una-două ziceam: depolitizăm. Da, domnule, da, sigur că da. Când eram în opoziţie. Şi depolitizam în neştire, în opoziţie. Când a început să miroase a neopoziţie… Şi am zis: băi, ce faceţi, aţi înnebunit? Că discutau: domnule, pune-l mie pe ăla acolo, pe ăla dincolo. Domnule, nu depolitizăm? Lasă domnule, mi-a zis unul, unul important, rău de tot, nu vă spun cine că nu contează asta, domnule, zice: lasă, asta e bună la televizor, ce spui tu acolo e bine, faci foarte bine, dar aici este altă treabă. Deci, aşa s-a ajuns că toţi fac la fel”, a arătat europarlamentarul.

Acesta a spus că mai există însă şi situaţii în care primarii sunt condamnaţi pentru că au încercat să rezolve probleme administrative, însă şi în aceste cazuri există politicieni care le propun să schimbe partidul pentru a scăpa de justiţie, iar care nu o fac, sunt condamnaţi.

sursa: ziarulprofit.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate