Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Mișcarea bombă pe care vrea să o facă Hexi Pharma. Cum ajungeau dezinfectanții în România

in Evenimente/Stiri online

Hexi Pharma, firma acuzată pentru participație improprie la infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor, în dosarul dezinfectanților diluați din spitale, a anunțat că se retrage după piață și a făcut primele demersuri pentru închiderea firmei. În urma scandalului izbucnit în România, după ce au fost depistați dezinfectanți diluați și de până la 2500 de ori, patronul Hexi Phrama, Dan Condrea dorește să intre în insolvență și motivează cu datoriile pe care le înregistrează firma către furnizori, datorii totale de 23.426.229 lei.

Potrivit unor documente publicate de Rise Project, datoriile acumulate de Hexi Phrama sunt către două firme offshore din Cipru, Hatom Limited Limassol și Chemical & Pharmaceutical Sol LTD Nicosia, firme în conducerea cărora este implicat Dan Condrea și tatăl acestuia, Virgiliu Condrea. Formula „eficientă” a familiei Condrea era achiziționarea dezinfectanților din Germania prin cele două firme cipriote și vânzarea lor la prețuri supraevaluate, propriei societăți din România, Hexi Pharma.firme condrea

Imediat ce Hexi Pharma a anunțat că dorește desființarea firmei, procurorii au cerut Judecătoriei Sectorului 5 suspendarea dizolvării societății pentru a se putea recupera prejudiciul produs în dosarul dezinfectanților diluați. Instanța a stabilit primul termen astăzi, 16 mai.

sursă foto:rise project

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate