Miscari tectonice provocate? RUSII AU DECLANSAT RAZBOIUL GEOFIZIC!

in Articole

Cutremurele de suprafata din Vrancea si trecerile bruste, de la o zi la alta, de la 15 grade la plus 10 grade Celsius nu sunt fenomene naturale, ci efecte ale razboiului geofizic pe care rusii l-au declansat in Romania.

Aceasta este parerea fizicianului Constantin Antohi, sustinuta si de specialisti in domeniul armelor care distrug de la distanta mediul inconjurator.

In prima zi a anului 2015 s-a inregistrat o ciudatenie: un cutremur de suprafata in Vrancea, la adancimea de 31 de kilometri, urmat de replici, tot de suprafata, in Ungaria, Cehia si Slovacia.

Mentionam ca zona seismica Vrancea este una de adancime, unde se produc miscari tectonice naturale mai jos de 50 de kilometri. In paranteza trebuie spus ca seismul de suprafata poate produce distrugeri mai mari decat cel de adancime, dar zonal, pe o arie mult mai mica. In fine, au urmat alte 18 cutremure, in 14 zile. Dintre acestea, luni s-a inregistrat un seism vrancean de suprafata de 4,1 grade Richter. Cam puternic…

Miscari tectonice provocate?

Potrivit saptamanalului iesean “7 est” fizicianul Constantin Antohi, profesor asociat la Facultatea de Hidrotehnica Cadastru si Ingineria Mediului, din cadrul Universitatii Tehnice Gheorghe Asachi, considera ca aceste cutremure atipice pentru zona Vrancei nu sunt rezultatul unei activitati tectonice naturale, ci sunt provocate prin folosirea fenomenului de tip HAARP (High- frequency Active Aurol Research Project) de catre rusi, in scopuri militare.

“Am simtit unul din cutremure si am vrut imediat sa o sun pe nevasta- mea. Cand am dat sa sun… nimic! Telefonul era mort! De obicei, cand retelele sunt ocupate, ti se spune ca abonatul nu poate fi contactat sau ceva de genul acesta. Mie nu mi-a aparut nimic pe telefon si nici nu am auzit vreun mesaj“, a declarat Constantin Antohi. Aceasta ciudatenie l-a pus pe ganduri pe profesor, caruia i-a venit ideea ca ar fi putut avea loc o inductie electromagnetica.

“Am discutat si cu colegii si mi-am dat seama ca s-a produs un camp electromagnetic. Imediat m-am gandit la fenomenul HAARP, bazat pe inventiile lui Nikola Tesla (nr. – fizician si inventator). Unele state detin aceasta tehnologie, de emisie a unor microunde spre ionosfera, si, de acolo, sunt reflectate spre anumite puncte de pe Pamant, pentru a crea cutremure. Cred ca cineva din Est provoaca seisme in zona Vrancei. Eu cred ca cineva nu ne vrea in NATO!“, a spus profesorul Antohi.

In sustinerea teoriei sale, Antohi spune ca acest “fenomen HAARP” poate provoca si schimbari de clima, lucru intamplat si la noi in ultimul timp. Zilele trecute, de exemplu, tara noastra a oscilat in decurs de cateva ore de la temperaturi de -15 grade la 10 grade cu plus. Practic, se produc salturi de temperatura de peste 20 de grade in doar 24 de ore. Iar aceste schimbari sunt prea dese, in sensul ca, dupa doua-trei zile foarte reci, sub media anuala, urmeaza doua-trei zile calduroase, peste media anuala.

Fenomenul HAARP modifica si clima

“Fenomenul HAARP poate produce aceste oscilatii! La un moment dat, se poate intampla o intrerupere a circuitului de curenti atmosferici, de unda lunga, ce se propaga cu viteza de la est catre vest. Intrerupandu-se, se creeaza o depresiune, ce atrage curentul de aer cald, dinspre Sahara“, precizeaza fizicianul.

Foarte multe cutremure cu magnitudine mare in 2014
Potrivit unei statistici a Institutului National pentru Fizica Pamantului, in Romania, in zona Vrancei, din 2009 incoace s-au produs din ce in ce mai multe cutremure cu magnitudine mai mare de 4,5.

In 2009 s-au produs trei astfel cutremure, cel mai mare fiind cel de pe 25 aprilie, cu o magnitudine de 5,4. In 2010 au fost doar doua mai puternice, in 2011 s-au inregistrat tot doua mai mari, in 2012, unul, pentru ca, in 2013, sa aiba loc trei, cel mai mare avand magnitudinea de 5,3.

In ceea ce priveste anul trecut, s-au inregistrat nu mai putin de opt cutremure cu magnitudinea de peste 4,5, cel mai mare fiind cel de pe 21 noiembrie, care a avut 5,6 grade. In 2015, au avut deja loc nu mai putin de cinci cutremure, trei fiind de 4,3 grade.

 

Arma rusilor se numeste SURA

HAARP (Program Activ Auroral de Cercetare cu Frecvente Foarte Inalte) a demarat in 1992 la Institutul de Geofizica al Universitatii Alaska din Fairbanks. Este un proiect stiintific creat pentru determinarea comportamentului ozonului, azotului si ionilor la bombardamentul radiatiei solare si cosmice, precum si la emisia de radiatii de inalta sau joasa frecventa de pe Pamant. Titular de proiect este Departamentul Apararii al Statelor Unite, prin US Navy si US Air Force. Proiectul similar european, numit EISCAT, acronim al European Incoherent Scatter Scientific Association, este amplasat in Norvegia si in Suedia, tarile participante fiind Marea Britanie, Germania, Norvegia, Suedia, Finlanda, China si Japonia. Rusia a dezvoltat la Vas i l surk propria baza de cercetare a ionosferei, denumita SURA.

“Razboiul geofizic reprezinta acel tip de conflict care foloseste tehnicile de modificare a mediului inconjurator in scopuri militare. Din punct de vedere geoclimatic, se creeaza zapada, ploi, ceata, tornade, taifunuri, cicloane, uragane, seceta la comanda, iar din punct de vedere geofizic, cutremure, activari de vulcani, alunecari de teren, dirijari de asteroizi si meteoriti, totul facut cu buna- stiinta impotriva unui potential inamic. Acest tip de razboi, nedeclarat niciodata, a debutat in anii ’50. Cele mai perfectionate sisteme din aceasta categorie sunt Sistemul SURA din Federatia Rusa si HAARP din SUA”, sustine generalul Emil Strainu (foto), singurul roman care are doctorat in domeniul razboiului geofizic.

Are si Romania arma geofizica?

Romania detine si ea un ansamblu ciudat de antene militare, care nu seamana cu nimic din ceea ce a folosit pana acum armata romana – ci mai degraba cu reteaua HAARP. Este un sistem format din aproximativ 40 de antene dispuse pe doua randuri. In apropiere sunt plasate cateva containere militare – adica centrul de comanda al instalatiei. Nici un specialist militar nu a putut preciza ce anume ar putea fi ansamblul de antene

Moscova a mai atacat Romania cu arma geofizica, in 2005

La sfarsitul lunii iunie a anului 2006, Comisia pentru administratie publica a Senatului a decis sa infiinteze o subcomisie care sa analizeze motivele pentru care s-au inregistrat in 2005 inundatiile catastrofale din nordul Moldovei, care au omorat 38 de persoane si au devastat 476 de localitati. La vremea respectiva se banuia ca rusii ar fi folosit armele geofizice pentru a provoca ploile torentiale in Romania.

Rezultatele anchetei au ramas secrete, dar simpla punere a problemei la acest nivel da de banuit ca situatia in domeniul armelor geofizice este destul de grava. Astfel de tehnologii sunt folosite astazi in spionajul spatial si in testarea, din punct de vedere militar, a “spatiului’’, pentru verificarea vulnerabilitatii mediului inamicului din punctul de vedere a capacitatii de raspuns operational in situatii de criza.

In urma conflictului din estul Ucrainei, s-au inmultit aceste anomalii meteorologice din cauza folosirii armei geofizice in confruntarea dintre Rusia si fortele NATO. Romania, prin pozitia sa geografica, este o zona tampon si o zona de experiment pentru asemenea confruntari”, ne-a spus analistul militar Silviu Craescu (foto), presedintele Academiei Nationale de Securitate.

Scandal in Haiti

In 2010, politologul Claudia von Werlhof, de la Universitatea din Innsbruk, Austria, a avansat teza conform careia seismul de 7,3 grade pe scara Richter din Haiti, din ianuarie 2010, in urma caruia si-au pierdut viata 230.000 de oameni, iar alti 300.000 au fost raniti, ar fi fost provocat artificial, prin instalatia HAARP. Afirmatiile ei au creat un urias scandal international, iar conducerea universitatii cu pricina a acuzat-o pe Werlhof ca vorbeste ce nu trebuie si aduce prejudicii institutiei.

Sursa: libertatea.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*