Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Misiune fără precedent! Rusia a testat cele mai rapide avioane din lume

in Extern

O escadrilă de avioane de luptă din Rusia a efectuat o misiune neobișnuită de peste 4.000 de kilometri

avioane-militare-ale-rusiei-intr-o-misiune-unica_383079

Avioanele de luptă de interceptare MiG-31 BM ale Rusiei, care zboară la mare altitudine, au efectuat în premieră o misiune de noapte la mare distanță, realizând și procedura de alimentare cu combustibil, potrivit Russia Today. Aeronavele militare rusești au realizat și simularea atacurilor unor ținte cu rachete de tip aer-aer. Mai multe avioane noi MiG-31 BM modernizate au plecat de la baza aeriană ”Domna” din Regiunea Transbaikal, din apropierea orașului Chita situat la 200 de kilometri de granița cuChina.

Ele au zburat într-o misiune fără precedent, care a acoperit peste 4.000 de kilometri și s-a finalizat pe aeroportul Sokol din apropierea orașului Perm, Regiunea Urali, a anunțat ministerul Apărării din Rusia, într-un comunicat de presă. În cadrul misiunii, piloții au fost înștiințați de existența unor obiective în raza lor de acțiune. Ei au primit informații de la avioanele Beriev A-50 dotate cu radare performante.

Avioanele „inamice” au fost imitate de țintele Armvir, care au fost eliminate cu ajutorul rachetele de tip aer-aer. Pentru a duce la bun sfârșit misiunea, escadrila de avioane a efectuat în zbor realimentarea cu combustibil, de trei ori. Iar dificultatea a constat în faptul că acest lucru s-a petrecut în timpul nopții. La o viteză de 550 de kilometri pe oră, avioanele MiG-31 BM s-au apropiat de aeronavele de tip Ilyushin II-78, pentru realimentare, la o altitudine de 5.000 de metri.

Pentru efectuarea alimentării avioanele MiG-31 BM au făcut manevre ce le-au apropiat la circa 10 metri de aparatele Ilyushin, care le-au pompat două tone decombustibil pe minut. Operațiunile de realimentare au durat câteva minute și s-au desfășurat cu succes.

„Caracterul unic al acestei misiuni de lungă durată a fost dat de zborul non-stop alavioanelor MiG-31 BM, care s-a întins pe mai mult de 6,5 ore. Ea a fost efectuată de o escadrilă de avioane, care a acționat în grupuri tactice”, a declarat generalul-locotenent Viktor Sevostyanov, comandantul departamentului aerian al Apărării din Rusia.

https://www.youtube.com/watch?v=f7xRSTreKYs

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Extern

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate