MISTERUL a fost dezvăluit! Cine are Rh NEGATIV trebuie să afli asta! Grupele sunt foarte IMPORTANTE

in Curiozitati

Studii recente arata faptul ca persoanele ce au o grupa rara de sange cu Rh negativ prezinta trasaturi neobisnuite si un ADN modificat.

Jurnalistii de la yournewswire.com sustin ca cele mai recente studii din domeniul biologiei au scos la iveala ca persoanele care au o grupa de sange cu Rh negativ prezinta in sangele lor trasaturi mai putin umane, ADN-ul lor este diferit de cel al majoritatii oamenilor si cercetatorii cred ca aceste persoane ar putea fi urmasii Nefilimilor, „ingerii cazuti” din Biblie.

12573094_714340278668634_6054522714904784628_n
Oamenii au patru grupe principale de sange: A, B, AB si 0, iar clasificarile sunt derivate din antigenii pe care ii are fiecare persoana in sange, acele proteine care se gasesc la suprafata celulelor si care sunt concepute pentru a combate bacteriile si virusurile. Cea mai mare parte a populatiei umane, aproximativ 85% au la suprafata celulelor lor aceste proteine si astfel au grupe de sange cu Rh pozitiv la fel ca maimutele, dar o mica parte a populatiei, aproximativ 15%, nu prezinta aceste proteine si au Rh negativ. Aceste persoane reprezinta un grup special de oameni care, conform ultimelor studii, prezinta in sangele lor trasaturi foarte diferite de restul populatiei, trasaturi mai putin umane ce par a proveni de pe alta planeta.

Citeste si: TESTUL prin care iti vei da seama imediat daca mierea este naturala!

Cartea Genezei din Biblie prezinta Nefilimii ca fiind fiii fiilor lui Dumnezeu si ai fiicelor oamenilor, astfel ei se considera ca au avut copii cu oamenii si au creat o noua rasa, superioara, cu Rh negativ si cu trasaturi diferite de ale celorlalti. Expertii nu pot stabili cu certitudine daca persoanele cu sange cu Rh negativ sunt urmasi ai Nefilimilor sau ai extraterestrilor, insa cu siguranta prezinta unele trasaturi specifice, precum: inteligenta peste medie, simturi foarte dezvoltate, temperatura corpului mai scazuta, tensiunea arteriala mai mare, abilitati psihice si intuitive mai dezvoltate, sensibilitate crescuta la caldura si la lumina soarelui, o vertebra in plus si de obicei ochi verzi sau albastrii si par roscat.

Dovezi stiintifice arata ca acum aproximativ 35.000 de ani au aparut primele grupe de sange cu Rh negativ in nordul Spaniei si sudul Frantei, locuri unde si astazi putem gasi cele mai multe persoane cu Rh negativ. In Europa 40-45% dintre oameni au Rh negativ, in timp ce in Orientul Apropiat si Mijlociu se gasesc grupuri mari de persoane cu sange cu Rh negativ, scrie ro.blastingnews.com

Citeste si: Prima țară din lume care interzice Islamul. Moscheile din toată țara vor fi închise și demolate

Familia Regala Britanica are o grupa de sange cu Rh negativ si datorita acestui fapt au aparut numeroase teorii controversate conform carora membrii acestei familii nu ar fi ceea ce par, ci fiinte cu mult superioare ce fac parte dintr-un ordin stravechi de extraterestrii umani ce conduc in secret intreaga planeta. Nu exista dovezi ca acest lucru ar fi adevarat, insa se pare ca persoanele cu Rh negativ au ceva in codul lor genetic care ii face sa fie lideri innascuti, personalitati puternice capabile sa conduca grupuri mari de oameni.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.