Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Misterul piramidelor din China

in Curiozitati

piramida China

Tibetul ascunde tradiţii vechi de mii de ani şi vestigii necunoscute pentru mulţi dintre noi China este o ţară despre care se spune că ar conţine mai multe mistere decât toată lumea noastră la un loc. Acest lucru se datorează în special faptului că este încă sub stăpânire comunistă, iar tradiţiile sunt practicate şi conservate departe de ochii curioşi ai occidentalilor.

China a fost dintotdeauna o ţară misterioasă, cu tradiţii greu de înţeles pentru noi şi cu un trecut puţin cunoscut chiar şi de locuitorii ei. Unul dintre motive îl reprezintă arderea tuturor cărţilor şi manuscriselor ce vorbeau despre istoria acestei ţări în anul 212 î.H., la ordinele împăratului Shin Shih Huang, cel de la care vine numele Chinei. Au fost distruse atunci toate cărţile de istorie, fizică, astronomie şi toată biblioteca regală. Din acel moment, adevărul despre trecutul Chinei a rămas numai în retrasele lamaserii, mănăstirile călugărilor budişti.

Piramidele de la Shensi rămân şi azi învăluite în mister. Aceste formaţiuni confirmă legătura de acum multe mii de ani, aparent inexplicabilă, dintre mai multe zone ale Terrei (în acest caz dintre Egipt şi Tibet). Încă foarte puţin înţelese, piramidele descoperite de-a lungul timpului în întreaga lume vin în sprijinul ideii că au fost construite în urmă cu multe milenii de forţe superioare, de pe alte planete, şi poate din alte galaxii, urmând un tipar astronomic foarte exact, cu un scop încă ascuns nouă.

Guvernul chinez îi ţine la distanţă pe curioşi şi nu vrea să discute despre aceste uimitoare formaţiuni. În plus, acum câţiva ani au fost plantaţi copaci pe treptele piramidelor, astfel încât, peste un deceniu, doi, să se spună că acestea au fost intenţionat amenajate pentru livezi. Se presupune că mai mulţi regi şi împăraţi au contribuit la ridicarea acestor piramide, însă lucrurile continuă să fie şi azi învăluite în mister. Guvernul le-a negat existenţa cu vehemenţă de-a lungul anilor, până când i s-au arătat fotografii ale piramidelor, obţinute cu greu. Nici atunci explicaţia oficialilor nu a fost însă foarte clară.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Curiozitati

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate