Moarte inexplicabila! Au fost găsiţi morţi lângă maşina în care se aflau cei trei copii ai lor vii şi nevătămaţi

in Articole

Poliţiştii au descoperit cadavrele celor doi după ce maşina lor a fost zărită pe o autostradă cu luminile aprinse. Când s-au apropiat, au descoperit corpurile celor doi soţi pe marginea drumului.

Cei trei copii, cu vârste cuprinse între 8 luni şi 4 ani erau în maşină nevătămaţi.

Medicii au încercat să îi salveze pe cei doi soţi, dar totul a fost în zadar.

Poliţia din Florida susţine că moartea celor doi soţi este inexplicabilă, dar nu este una suspectă. Investigatia continuă în acest caz.
Prietenii celor doi se declară şocaţi. „Vă pot spune că Dan era un tată iubitor şi devotat care a făcut totul pentru copiii lui. L-a iubit pe Dan ca pe un frate. Nu îmi vine să cred ce s-a întâmplat”, spune un prieten. Sursa: Realitatea.net
Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.