Moment înfricoșător pentru o fetita! Urmărită extrem de îndeaproape de…

in Video

O fetiță a fost filmată în primul moment înfricoșător din viața ei, în timp ce era urmărită extrem de îndeaproape de…umbra ei. Teribilul monstru nu îi dă pace și este tot timpul de punctul de a o izbi. Nici nu știi dacă ești pe punctul de a izbucni în râs sau în plâns. În cele din urmă, copilul pierde lupta cu monstrul cumplit și cade pe asfalt.

Untitled

Acest film este ilustrarea perfectă a expresiei populare a-i fi frică de propria umbră, iar  prima întâlnire a copilului cu propria umbră nu ar trebui să stea sub semnul disperării, ci ar trebui să fie un instrument al autocunoașterii.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/videoloading/videos/992480557480818/” width=”600″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.