Momente spontane. Competitia National Geographic Traveller concurs de fotografie

in Arta

Un moment spontan imortalizat de fotograful Angyalosi Beáta, reprezentând o femeie cu două vite înhămate la car, este una dintre imaginile cele mai apreciate în cadrul concursului organizat anual de National Geographic Traveller.

Angyalosi Beáta_National Geographic Traveler Photo Contes

Competiția este împărțită în patru categorii, portrete de călătorie, scene în aer liber, sentimentul de apartenență și momente spontane.

La categoria „momente spontane”, în care este înscrisă fotografia făcută la Râmeț, are deja numeroși competitori.

„Această imagine a fost luată în Munții Apuseni, România, într-un mic sat numit Râmet (…) Mi-a plăcut într-adevăr expresia femeii, zâmbetul ei cald și boul care îi linge mâna”, spune Angyalosi Beáta despre fotografia sa.

Mai este încă timp pentru a intra în concurs, înainte de termenul limită din 30 iunie. Ai putea câștiga o vacanță de opt zile pentru două persoane – National Geographic Photo Expedition în Costa Rica și Canalul Panama.

Pentru a înscrie fotografii în concurs accesează pagina: http://travel.nationalgeographic.com/photo-contest-20

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*