Momentul in care o femeie dispare live, la TV ! Toti au privit fara sa-si poata explica!

in Curiozitati

Un interviu filmat intr-un aeroport din Danemarca a devenit viral, insa in niciun caz datorita raspusnurilor date de tanarul din imagini.

61787626

In filmare, o femeie blonda aflata in cadru dispare brusc in momentul in care altcineva trece cu bagajele prin dreptul ei, scrie stirileprotv.ro.

„Disparitia misterioasa” din interviul difuzat la emisiunea SportsCenter, de pe postul TV2, a creat o adevarata dilema pentru multi internauti, care nu-si pot explica ce s-a intamplat.

Altii s-au amuzat copios pe seama imaginilor. „Nu e prima data. Multe lucruri dispar la recuperarea bagajelor”, a observat un utilizator.

https://www.youtube.com/watch?v=xl-WUmiQBSc

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.