Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

MONEDA asta te poate îmbogăţi! Caută bine si vezi daca o ai in casă

in Articole

Bancnotele şi monedele vechi vă pot aduce bani frumoşi, aşa că aţi face bine să începeţi să căutaţi prin casă
O astfel de monedă este cea de 100.000 lei din 1946 cu chipul regelui Mihai I al României pe ea. Aceasta ajunge să valoreze până la 400 de lei, bucata

618x464_1455881011b88f9f02

Descriere avers: valoarea nominală 100000 LEI, ROMÂNIA, stema României şi un porumbel aducând o ramură de măslin unei femei simbolizând pacea. Jos, de-a lungul muchiei, mai spre stânga, este scris numele gravorului, A. ROMANESCU.

Descriere revers: inscripţia MIHAI I REGELE ROMANILOR, efigia regelui spre dreapta şi anul 1946 între două semne pătrate. Sub gât este scris numele gravorului, H. IONESCU.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate