Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Moneda euro slăbeşte în faţa dolarului dupa situatia dramatica din Grecia

in Extern

Avem primele date ale dimineţii referitoare la situaţia financiară de după weekend-ul dramatic din Grecia, iar primul lucru care este de observat se referă la faptul că moneda euro slăbeşte în faţa dolarului, citim în portalul de ştiri Business Insider.

a76

Potrivit datelor Yahoo Finance, luni dimineaţa, euro a pierdut mai mult de 1,5% în față dolarul american, ajungând luni la cotaţia de 1.1117 la ora 11.45, iar trendul este de depreciere în faţa monedei americane. Euro a închis vineri la 1.1167 dolari fata de dolar scrie capital.ro

Analistul Business Insider, Jonathan Garber a menționat că faţă de lira sterlină, euro a scăzut cu valoare de 0.70 dolari, cel mai mic nivel înregistrat din 2007.

De-a lungul weekend-ului am fost bombardati cu ştiri din Grecia, dar cel mai important am aflat că de luni băncile grecești vor fi închise. Acest „vacanţă bancară” va fi în vigoare până în 5 iulie, când Grecia are programat un referendum cu privire la ultima propunere de salvare venită de la creditorii săi europeni.

Și în timp ce băncile sunt închise în Grecia, şi piața de capital va fi de asemenea închisă.

Între timp, Consiliul pentru Stabilitate Financiară al Greciei a recomandat ca limită retragerii de numerar din Grecia să fie de 60 de euro pe zi.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Extern

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate