Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Motive de divorț: extensiile de păr, câinii vagabonzi, papagalul, 550 de pisici și un copil urât

in Articole/Curiozitati/Stiri online

Potrivit statisticilor, una din cinci căsătorii ajung la divorț. Cel mai invocat motiv este infidelitatea, mai ales în Spania unde 60% dintre cupluri se despart în primii ani de căsnicie, chiar dacă divorțul costă mai mult decât nunta. Recordul mondial îl deține Belgia, unde rata divorțului este de peste 70%. Românii sunt ceva mai responsabili, doar 25% din căsnicii ajung la despărțirea oficială. În cazul unui cuplu din Focșani, nepotrivirea de caracter se aplică după 50 de ani căsnicie.

Eliza Barbu, la vârsta de 70 de ani și după o viață fericită trăită lângă soț, a intentat divorț acestuia pe motiv că hrănește câinii vagabonzi. Bărbatul cheltuia tot venitul lunar din pensii pentru a cumpăra hrană câinilor fără stăpân. Femeia a declarat în fața justiției că nu mai suportă să își vadă soțul cum o lasă să moară de foame pentru binele câinilor.

Nu departe, în Rusia, o femeie a decis să rupă căsnicia după ce soțul „neglijent” i-a rupt o extensie de păr în timpul unei partide de amor sălbatic. În ciuda scuzelor și a implorării bărbatului, extensiile au fost atât de importante încât femeia nu a mai dorit niciodată împăcarea.

În China, în anul 2001, un papagal vorbitor a fost motivul divorțului pentru un cuplu considerat fericit de către apropiați. Soția a intentat divorțul după ce a auzit papagalul din casă că repeta tot timpul cuvintele „divorț” și „ai răbdare”. Femeia a motivat în fața instanței că papagalul ar fi reținut cuvintele pe care l-a auzit de la soț în timpul unei convorbiri telefonice.

În Israel, de această dată un bărbat și-a părăsit nevasta deoarece ajunsese să crească 550 de pisici. Inițial a fost de acord cu cele câteva animale pe care femeia le îngrijea la începutul căsătoriei lor, dar cu trecerea anilor acestea s-au înmulțit ajungând la cifra 550, făcând imposibilă conviețuirea în casă. Femeia nici în ruptul capului nu a vrut să renunțe la ele și a preferat să acorde divorțul soțului.

Cel mai ciudat caz de divorț este al unui cuplu din China, unde un bărbat s-a răzvrătit împotriva soției după aceasta a născut un copil urât. Bănuită de infidelitate și aflată în fața situației de a-și pierde fericita căsnicie, femeia a decis să spună adevărul. Înainte de a-și cunoaște soțul, aceasta a făcut operații estetice în valoare de 100 de milioane de dolari pentru a-și schimba înfățișarea, pe motiv că era foarte urâtă. Nu se aștepta însă ca fructul iubirii lor să îi semene. Bărbatul nu și-a crezut soția, deși îi adusese ca dovezi niște fotografii mai vechi, și a divorțat imediat.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate