Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Motivul incredibil pentru care clubul Bamboo nu poate fi demolat. Ancheta bate pasul pe loc!

in Articole

Ancheta în cazul Bamboo bate pasul pe loc. Clubul distrus de foc în noaptea de 21 ianuarie nu poate fi demolat din cauză că alături se află un sit arheologic.

Fără ca Bamboo să fie demolat, nu poate exista însă o anchetă temeinică, scrie MicNews.ro, care subliniază că anchetatorilor nu li s-a permis să ia probe din zona unde funcţiona clubul, ci doar din anexe. Totul pentru că structura de rezistenţă a clădirii este şubredă şi poate ceda în orice moment.

Pentru a dărâma clubul este nevoie de autorizaţile de desfiinţare de la primăria Capitalei, dar şi de un aviz de mediu de la Ministerul Culturii.

Iar situaţia este cu atât mai complicată cu cât zonele cu sit-uri arheologice generează probleme în Capitală pentru că legea e neclară iar cei care au nevoie de avize sunt trimiși de la primăria de sector la Primăria Capitalei și invers.

Motivul incredibil pentru care clubul Bamboo nu poate fi demolat. Ancheta bate pasul pe loc!Ancheta în cazul Bamboo bate pasul pe loc. Clubul distrus de foc în noaptea de 21 ianuarie nu poate fi demolat din cauză că alături se află un sit arheologic.Fără ca Bamboo să fie demolat, nu poate exista însă o anchetă temeinică, scrie MicNews.ro, care subliniază că anchetatorilor nu li s-a permis să ia probe din zona unde funcţiona clubul, ci doar din anexe. Totul pentru că structura de rezistenţă a clădirii este şubredă şi poate ceda în orice moment.Pentru a dărâma clubul este nevoie de autorizaţile de desfiinţare de la primăria Capitalei, dar şi de un aviz de mediu de la Ministerul Culturii.Iar situaţia este cu atât mai complicată cu cât zonele cu sit-uri arheologice generează probleme în Capitală pentru că legea e neclară iar cei care au nevoie de avize sunt trimiși de la primăria de sector la Primăria Capitalei și invers.

Posted by Mihai Căldăraru on 16 Februarie 2017

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate