Motivul pentru care Sorin Grindeanu a lipsit de la discursul lui Iohannis

in Politic

Președintele Călin Popescu Tăriceanu a explicat, marți, de ce Sorin Grindeanu nu va fi prezent la discursul lui Klaus Iohannis din Parlament:

„Trebuie să subliniez. Există principiul separației puterilor în stat. Președintele a cerut să se adreseze Parlamentului. Nu există o procedură de adresare către Guvern. Relația cu Guvernul este reglementată altfel. Președintele poate să participe în anumite cazuri la ședințele de Guvern. Asta este explicația simplă”, a declarat Tăriceanu la Palatul Parlamentului.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.