Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Mutațiile genetice ! Imagini din Thailanda parca desprinse de pe altă lume!

in Curiozitati

Mutațiile genetice nu sunt ceva deosebit în lumea aminalelor, însă aceste imagini din Thailanda par desprinse de pe altă lume.
creatura-venita-pe-lume-intr-un-sat-din-thailanda-localnicii-cred-ca-este-un-semn-de-prosperitate-333468

Ciudata creatură a venit pe lume în High Rock, Wanghin, Thailanda, imaginea fiind postată pe mai multe site-uri de socializare. Creatura pare că are pielea și capul unui crocodil, însă, la o inspecție amănunțită trupul pare a fi unul de bovină. La fel și copitele.

Potrivit unui site local, animalul a murit la scurt timp după naștere. Localnicii cred că este un semn de noroc și prosperitate

creatura-venita-pe-lume-intr-un-sat-din-thailanda-localnicii-cred-ca-este-un-semn-de-prosperitate-333459

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Curiozitati

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate