Ne otravim in fiecare zi folosindu-l! Schimbă structura moleculară a apei, reduce și distruge nutrienții din mâncare.

in Articole/Sanatate

Cuptorul cu microunde schimbă structura moleculară a apei și a alimentelor făcându-le mai puțin hrănitoare sau chiar nesănătoase. Practic, cuptorul cu microunde modifică, reduce și distruge nutrienții din mâncare. Riscul de a ne otrăvi cu această mâncare crește atunci când mâncarea este încălzită la microunde în cutii de plastic, deoarece acest lucru provoacă scurgerea de elemente chimice toxice în mâncare.

Cei care combat folosirea cuptorului cu microunde au apelat la un experiment simplu: au luat două plante pe care le-au udat – pe una cu apă încălzită (și răcită) la microunde și pe cealaltă cu apă purificată.

Iată rezultatul după nouă zile ale experimentului:

Screen-Shot-2013-05-22-at-10.49.59-PM

Și astfel apare întrebarea: cât de sănătos este cuptorul cu microunde?

Un cuptor cu microunde folosește „încălzirea dielectrică” pentru a găti alimentele. Acest lucru se realizează prin utilizarea radiațiilor de microunde pentru a încălzi moleculele polarizate în hrană. Această excitație este destul de uniformă, ceea ce face ca alimentele să fie încălzite sau gătite uniform și mai rapid decât pe aragaz sau în cuptor. DAR radiațiile de la cuptorul cu microunde pot cauza cancer, pot deteriora sistemul uman de reproducere, sistemul imunitar și sistemul nervos central.

Mai mulți cercetători și reviste de specialitate au început să publice lucrări care atenționează populația asupra riscului folosirii cuptorului cu microunde. Hans Hertel, un om de știință elvețian, declară:

„Nu există atomi, molecule sau celule din orice sistem organic capabile să reziste la un astfel de ‚atac’ violent, distructiv provenit de la încălzirea în cuptorul cu microunde pentru orice perioadă de timp. Structurile de molecule sunt sfâșiate, deformate și prin urmare se depreciază în calitate.”

10really.xlarge1

Cazurile celor care mor din cauza îmbolnăvirii de la hrana încălzită și preparată cu ajutorul cuptoarelor cu microunde sunt din ce în ce mai multe și sunt consemnate de ani de zile.

Cuptorul cu microunde este un dispozitiv al morților vii. Oamenii care folosesc cuptorul cu microunde în fiecare zi se vor îndrepta 100 % spre boli degenerative și o luptă pe tot parcursul vieții cu obezitatea. Toate acestea cu siguranță s-au dovedit a fi adevărate. Cu cât se folosește mai mult cuptorul cu microunde, cu atât starea de sănătate va fi mai precară și vor apare diferite boli, omul devenind dependent de medicamente.

Este clar că microundele cauzează cancer și alte boli. Distrug gustul și nutrienții în alimente și duc la slăbirea trupurilor noastre prin folosirea unei hrăni neadecvate. În concluzie, aceste cuptoare nu ar mai trebui folosite deoarece:

– Cuptorul cu microunde degradează elementele de bază ale produselor alimentare, cauzând probleme în digestie; creează substanţe cancerigene în lapte şi cereale; schimbă chimia alimentelor, care poate crea degenerarea capacităţii organismului de a se proteja impotriva creşterilor cancerigene; condiţionează creşterea numărului de radicali liberi.

– Alimentele încălzite în cuptorul cu microunde pierd 60-90% din energia vitală; provoacă probleme cardiace şi digestive; scad capacitatea organismului de a utiliza complexul de vitamine B, C şi E.

Sursa: Cunoastelumea.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.