Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

NEATZA SUNSHINE! Cu fața la cearceaf? Află cum eviți o zi proastă

in Articole

Nu există persoană care să nu se fi trezit vreodată ”cu fața la cearceaf”, cum ar zice românul. Fără chef, mai ales dacă trebuie să mergi la un job care nu îți place, fără machiaj, că și așa doar nu te măriți în autobuz, fără cămașă călcată că las´ că nu se vede din avion, mai bine dorm că uite ce plouă afară etc etc. Scuze și iar scuze care nu fac nimic altceva decât să îți fure pur și simplu viața.

Ești minunat/ă și în orice situație poți să fii groaznic de special/ă. Dacă nu îți place job-ul pe care îl ai, ai tupeu și caută altul, sau fă din munca ta ceva atât de inedit încât îți va rupe rutina zilnică.

Fără machiaj? Ok, mai natural, mai bine, dar nu ieși din casă fără o cremă hidratantă pe față, eventual cu colorant și un strugurel dulce pe buze. Obligatoriu nu uita de peria de păr. Nu se știe pe ce scaun din autobuz stă și te așteaptă prințul tău. Să-l aștepți e mai mult decât să nu-l cauți!

Cămașă necălcată? NU și iar NU, mai ales dacă ești singur și te vrei însurat. Femeile sunt foarte atente la aceste detalii. Dacă nu ai chef să calci, sau nu știi, mai bine un jeans și un tricou care nu are nevoie de fierul de călcat. Și dacă serviciul îți impune o anumită ținută, pune peste tricou un sacou. Ești perfect!

Plouă? Și ce. Scoate-ți cizmele de ploaie din dulap și bucură-te de viață. Dacă totuși rămâi acasă așează-te confortabil pe canapea cu un cappuccino în mână decis/ă să alungi tristețea cu cel mai tare film de comedie din toate timpurile.

Sunt doar câteva exemple și dacă nu te regăsești în niciunul, atunci alege unul dintre următoarele mesaje motivaționale, scrie-l pe o foaie și nu uita să îl citești de cel puțin 5 ori pe parcursul zilei. Cuvintele sunt magice, chiar și dacă ni le spunem noi înșine.

*”Mulți dintre oamenii care eșuează în viață sunt persoane care nu au realizat cât de aproape au fost de succes în momentul în care au renunțat.” – Thomas A. Edison
*„Fii schimbarea pe care vrei s-o vezi în lume”– Mohandas Gandhi
*„Dacă nu îţi place ceva, schimbă acel lucru, dacă nu îl poţi schimba, schimbă-ţi atitudinea” – Maya Angelou
*„Lucrul cel mai important este să fii gata în orice moment să sacrifici ceea ce eşti pentru ceea ce ai putea deveni” – Charles Dickens
*„Viziunea ta va fi clară doar atunci când te poţi uita în inima ta” – Les Brown
*„Doar cei ce pot vedea ceea ce este invizibil pot realiza imposibilul” – Patrick Snow
*„Prea mulţi dintre noi nu ne trăim visurile pentru că ne trăim temerile” – Les Brown
*„Ceea ce vedem depinde în principal de ceea ce căutăm” – John Lubbock
*„Succesul este o călătorie, nu o destinaţie. Acţiunea este deseori mai importantă decât finalul” – Arthur Ashe
*„Ai încredere şi acţionează ca şi cum ar fi imposibil să eşuezi” – Charles F. Kettering

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate