Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Nico: “Cel mai bine mă simt pe scenă”

in ShowBiz

Să o asculţi e o bucurie. A câştigat premii, apare în emisiuni TV, are concerte şi evenimente, e mereu deschisă la nou. Poate chiar acesta e secretul reuşitei sale în carieră.

Nico este o ploieşteancă plină de personalitate, a cărei perseverenţă e demnă de admirat. Ca să ajungă la performanţele de astăzi, a studiat, a cântat, a găsit metodele cele mai eficiente pentru a reuşi.

Cum a început povestea cântecului pentru tine? Povestea a început cu un vis, cu speranţa de a bucura ţi, mai ales, cu dorinţa de a face sufletele să zâmbească.

Ce lucruri noi ai descoperit la tine, ca profesionist, lucrând în proiectul Te cunosc de undeva!, la care participi în postura de concurentă? Cred că descoperirea cea mai mare este “răbdarea”. De obicei, aceasta îmi lipseşte.

E greu să fii altcineva? În orice caz, uşor n-aş zice că e! Sunt curioasă cum ar răspunde cineva pus în personajul Nico.

Există vreo întâmplare, vreun moment din viaţa ta când ţi-ai ascultat inima, nu raţiunea şi ai fost fericită? Sigur, dar acestea fac parte din viaţa mea personală…

Ai un film pe care l-ai putea revedea oricând? O carte pe care s-o reciteşti oricând? Filmul pe care l-as revedea oricând cu plăcere este Ray (2004), un superfilm după părerea mea, iar la capitolul cărţi, cea a profesorului Gheorghe Mencinicopschi Şi noi ce mai mâncăm?, fiindcă preocuparea asta tot este în trend în ultima vreme.

Care este mâncarea ta preferată? Există amintiri care te leagă de ea? Sunt mai multe, dar cea de care ma leagă amintiri este, de fapt, un desert făcut de buna mea prietenă Daniela, o specialistă în bucătăria italiană, numit pastiera napoletana.

Care au fost idolii tăi din adolescenţă? Fără nicio ezitare, Whitney Houston, Celine Dion şi Mariah Carey. Da, sunt şi acum!

Îţi aminteşti de prima dragoste? Sigur că da. Prima dragoste şi de altfel, singura este cea pe care o trăiesc alături de soţul meu, Laurenţiu.

Cum trebuie să fie un bărbat ca să-l iubeşti? Deja am spus, trebuie să fie ca soţul meu!

Nu te temi de bătrâneţe? Încă nu m-am gândit la acest aspect, dar, cu siguranţă, este o etapă plină de propriile bucurii şi împliniri. Important este să fim sănătoşi.

Care este locul cel mai frumos în care ai fost? Nu este un loc anume, cu toate că am văzut multe locuri minunate. Cel de care mă leagă însă o amintire deosebită este, de fapt, o stare de spirit pe care am trăit-o cu ocazia concertului lui Whitney Houston de la Viena, care a fost un vis devenit realitate. Dar mi-aş dori să ajung să vizitez Cuba. De mică, nu ştiu de ce, am avut această dorinţă.

Care este slăbiciunea ta cea mai mare? Cea mai mare slăbiciune a mea este Andruţa, fetiţa mea.

Care este ţinuta ta preferată? Prefer ţinutele Coco Chanel, cu toate că-mi lipsesc momentan din garderobă.

Când te cerţi? Cred eu că niciodată. Cearta nu este benefică şi în niciun caz productivă.

Ce program aveţi dimineaţa, în familie? Întotdeauna am grija de animăluţele pe care le avem tot timpul lângă noi. Sunt adevăraţi membri ai familiei. Altfel, dimineţile diferă în funcţie de programul zilei respective. Cel mai frumos moment al zilei pentru noi este seara, când ne adunam cu toţii la cină şi un pahar de vorbă în familie.

Semeni cu mama ta, cu bunica ta? Ce ai moştenit din familie şi ce ai dobândit prin educaţie? Cu siguranţă, semăn, doar că sunt o varianta mai populară a acestora. Tatăl meu avea ceva talent la cântat şi cred că de la el am moştenit dragostea pentru muzică. Restul a venit prin studiu şi voinţă.

Ştii că eşti frumoasă? Foloseşti acest dar pentru a te descurca în anumite situaţii? Nu m-am considerat niciodată o frumuseţe, aşa cum este fiica mea, de exemplu.

Ce rol preferi: Julieta sau Lady Macbeth? Aş prefera Ioana d’Arc.

Ce deteşti pe lumea asta? Falsitatea şi mediocritatea. Nu în ultimul rând, lipsa de afectivitate a unora faţă de animale.

Ce stil preferi în vestimentatie: casual, elegant, sport? Toate cele trei, în funcţie de context.

Care sunt lucrurile care te fac să te simţi bine? Cel mai bine mă simt pe scenă.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate