NINSOARE in ROMANIA! Desi e greu de crezut se spune ca a NINS in AUGUST! Iata dovada

in Articole

Nu nu este nici pe departe o gluma. Conform unei postari facute de Valentin Moldoveanu pe pagina sa de Facebook, acesta susține cu tărie ca poza este cât se poate de reala si actuala si ca nu este o gluma. Zăpada s-a așternut in județul Argeș in Fundata.

Desi este greu de crezut sa ninga in luna AUGUST, multi dintre prietenii celui care a postat fotografia au spus ca este o gluma, iar poza ar fi de anul trecut, Valentin Moldoveanu, a confirmat insa ca poza este cat se poate de reala si ca vom vedea la stiri minunea deoarece câțiva jurnalisti deja filmau evenimentul unic in Romania!

IATA MAI JOS DOVADA!

a-nisns-in-luna-august

Totuși in poza se afla un mic detaliu care i-a scapat: Copacii nu au deloc frunze!

Pana in acest moment nimeni nu a confirmat ca la Fundata in Arges ar fi nins, cu toate ca vremea de afara din aceste momente chiar ne duce cu gândul ca undeva la munte temperaturile chiar sunt scăzute si nu este exclus ca pe culmile munților sa fi căzut si câțiva fulgi de nea.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*