Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Nivel de alerta in Romania! Ce masuri a luat Romania dupa atacurile din Bruxelles

in Evenimente

In Romania nivelul de alerta ramane precaut ceea ce indica un risc scazut de producere a unui atac terorist pe teritoriul nostru.

Cu toate acestea, acolo unde sunt obiective diplomatice, in scop preventiv, autoritatile romane au luat o serie de masuri suplimentare de protectie. Jandarmeria si politia au trimis mai multi oameni pe strazi, inclusiv in civil.

61788992

In urma atentatelor de la Bruxelles si in Romania au fost luate masuri. Spre exemplu, la mai multe obiective diplomatice, printre care ambasadele Belgiei si Frantei, au fost suplimentate echipajele de jandarmi care asigura paza si siguranta in zona relateaza stirileprotv.ro

Actiunea anti-terorista este coordonata de SRI care a decis sa actioneze preventiv.

„Tintele teroristilor nu mai sunt doar statele, ca entitati compacte, ci direct cetatenii, ca entitati individuale. Din aceste considerente, nu vad exagerate anumite masuri de prevenire ale oricaror actiuni pe profil antiterorist.” potrivit directorului SRI.

Asa se face ca atat jandarmeria cat si politia sunt prezente in anumite zone din Capitala.

Desi nu a fost schimbat nivelul de alerta terorista in Romania, in acest moment in Bucuresti, in toate garile si la metrou politistii si-au intensificat misiunile de patrulare si supraveghere in zonele agglomerate. Si la aeroportul Henri Coanda au fost sporite masurile de siguranta. La vedere sau nu, jandarmi ofiteri SRI si politisti supravegheaza atent orice miscare ce poate parea suspecta.

Deocamdata in Romania nu exista un risc terorist astfel incat nivelul de alerta din tara noastra ramane unul precaut. Anul trecut SRI anunta ca 9 cetateni posibil teroristi au fost declarati indezirabili si au fost scosi din tara. Erau suspectati de legaturi cu ISIS. Alti 246 de indivizi nu au primit permisiunea de a intra in tara.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate