Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Noi acuzații grave împotriva consilierului PSD Florin Toader

in Evenimente/Stiri online

„Mi-a propus să mă întâlnesc cu el, că nu aș avea nimic de pierdut, că el ar putea să-mi asigure un loc în societate“

Polițiștii ar putea intra as­tăzi în posesia raportului Ins­pec­to­ratului Teritorial de Mun­că Buzău, în urma contro­lu­lui efectuat săptămâna trecută în Drăgaică, la terasele firmei controlate de finul primarului Constantin Boșcodea­lă, consilierul PSD Florin Toa­der, acuzat de mai multe an­gajate minore de hărțuire și lovire.

11216251_10200637826146088_4741088528016575134_n

Între timp, fata de 17 ani care a depus plângere la Poliție împotriva lui Florin Toader a povestit ce avansuri i s-au făcut și cum a fost lovită în văzul tuturor celor care se aflau pe terasă. „M-am dus pe 3 (iunie, n.r.), am stat de vorbă și mi-a spus să vin pe 5, să aranjăm pe acolo până începe Drăgaica. A spus că sunt treburi ușoare, de fete, dar acolo ne-au supus la treburi mult mai grele. A început Drăgaica, programul a fost de la ora 8 dimineața până la 12-1 noap­tea, 2 chiar, când se termina cu ultimul client. Apoi, șeful a început să-mi propună multe lucruri, să mă întâlnesc cu el, că nu aș avea nimic de pierdut, că el ar putea să-mi asigure un loc în societate, să mă dezvolt ca individ, având în vedere că sunt mai mică. A doua zi s-a făcut o listă cu numerele (de telefon ale, n.r.) fetelor. M-a sunat, mi-a spus să mă ducă acasă. Am zis că nu, că vine tatăl meu să mă ia. I-am spus că nu mai vreau să lucrez în condițiile acestea. I-am spus că sunt mică, dar asta nu înseam­nă că nu îmi dau seama unde vrea să ajungă. A doua zi, am întrebat de salariu și mi-a spus că o să mi-l dea la sfârșit, apoi m-a chemat pe terasa cealaltă, a început să tragă de mine, nu am vrut să stau,   m-a luat la bătaie… Mi-a dat palme, m-a împins, mi-a dat un pumn în spate, apoi iar m-a împins. Au venit niște poli­țiști care erau prin Drăgaică, mi-au luat declarație. El a plecat, nu a vrut să stea de vorbă cu poliția. Nu a intervenit nimeni să mă ajute“, a povestit Adriana Colniceanu reporterilor CAMPUS TV.

Citeste si: Consilierul local PSD si finul primarului din Buzau acuzat ca a BATUT o tanara de 17 ani care a vrut sa-si dea demisia

Fata a depus plângere la Poliție și a mers la Medicină Legală pentru a-și scoate un certificat medico-legal. Tânăra spune că ar fi fost deja amenințată de Florin Toader. Mai mult, acesta și-ar fi trimis secretara să se intereseze la Serviciul de Medicină Legală dacă fata a cerut certificat medico-legal și să încerce, prin presiuni, să îngreuneze demersurile acesteia.

 

SURSA – CITESTE MAI MULT AICI : OPINIABUZAU.RO

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate