Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Noi dezvăluiri despre afacerile lui Dan Condrea. Iubita patronului Hexi Pharma acuzată de spălare de bani

in Evenimente/Stiri online

Ancheta în dosarul Hexi Pharma a dus la noi acuzații privind spălarea de bani în care este implicată iubita lui Dan Condrea, Uliana Ochinciuc, fratele acesteia și de asemeni, directorul general Hexi Pharma, Flori Dinu. Potrivit procurorilor DNA, Dan Condrea alături de cei trei complici, mai sus menționați, conducea o afacere care a păgubit statul român cu două milioane de euro.

Hexi Pharma cumpăra de la o firmă din Germania substanțele folosite la fabricarea dezinfectanților, produse în valoare de un milion de euro. Aceeași marfă figura în acte ca fiind cumpărată prin intermediul unor două firme off-shore din Cipru pentru opt milioane de euro. Astfel, Hexi Pharma ieșea în pierdere și niciodată nu plătea impozit pe profit.

Anchetatorii mai precizează că cele două firme off-shore din Cipru, CHEMICAL & PHARMACEUTICAL SOLUTIONS si HATOM LIMITED nu aveau parteneri, angajați sau activitate pe teritoriul Ciprului, în spatele firmelor fiind tot Dan Condrea.

O parte din banii obținuți ilegal ajungeau în conturile patronului Hexi Pharma și al tatălui său, iar o altă parte constituie taxele pentru servicii de consultanță a unor firme deținute de partenerul de afaceri al patronului Hexi Pharma, Miron Panaitescu. Într-un final banii negrii erau investiți în case și tereneuri.

Imediat după izbucnirea scandalului dezinfectanților diluați din spitale, Dan Condrea a transferat o jumătate de milion de euro în contul iubitei sale, Ulianei Ochinciuc și fratelui acesteia, Radu Ochinciuc. Cei doi, alături de Flori Dinu au fost acuzați oficial de complicitate la spălare de bani, iar procurorii au pus sub sechestru toate bunurile familiei Condrea. De la cele 23 de imobile deținute în Ilfov și București, până la cele 32 de autoturisme ale Hexi Pharma și utilajele și echipamentele de producție. De asemeni, și pe conturile apropriaților lui Dan Condrea în România, Elveția, Cipru și Germania.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate