Noi dovezi care susțin teoria șocantă potrivit căreia Michael Jackson trăiește. Un informator CIA confirmă. VIDEO

in Evenimente/Extern/ShowBiz/Stiri online

Michael Jackson este viu! Este teoria șocantă susținută pe internet și care aduce ca argumente câteva imagini surprinse cu artistul după ce a fost declarat mort. Un bărbat care se recomandă a fi informator CIA, susține teoria bizară.

Încă de la declararea decesului megastarului Michael Jackson, internetul a fost sufocat cu teorii potrivit cărora, artistul nu a murit, el doar s-a folosit de înscenare pentru a scăpa de problemele juridice pe care le avea și pentru a-și spori considerabil averea. Unii internauți nu au încetat să caute dovezi. Dacă la început s-a speculat că Michael Jackson trăiește printre oameni deghizat în femeie, astăzi un clip postat pe internet naște îndoiala oricui cu privire la moartea celui mai iubit cântăreț din toate timpurile.michael-jackson-deghizat-femeie
Conform dovezilor, megastarul a fost fotografiat și filmat în timpul unei intervenții de urgență, cel mai probabil din ziua decesului, însă a fost dus cu ambulanța și băgat în spital în mare secret și se poate aprecia că vedeta mergea pe propriile picioare. O tânără face dezvăluiri din interiorul spitalului susținând aceeași teorie.

De asemeni, artistul a fost surprins la cumpărături, purtând un șal arăbesc pe cap. Un cuplu din Franța, îl surprinde pe Michael Jackson pe o stradă fără trafic în timp ce încerca să intre într-un autoturism împreună cu doi bărbați ce par a fi bodyguarzi. Într-un final, un bărbat care nu își dezvăluie identitatea, dar afirmă că este informator CIA, asigură că Michael Jackson trăiește. Nu există dovezi oficiale că imaginile sunt reale.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.