Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Normocolesterol

in Sanatate

medicamente (1)

Reduce excesul de colesterol şi protejează sistemul vascular. Uz intern.

Produs de Dacia Plant Sebeş.

Acţiuni: anticolesterolemiant, depurativ, antiseptic uşor, diuretic, hipoglicemiant, laxativ uşor, stimulează activitatea bilei, stimulent al peristaltismului, tonic amar, tonic hepatic.

Indicaţii: valori crescute ale colesterolului, arterită obliterantă, diabetul şi tulburările asociate lui (în special bolile vasculare), ischemie cardiacă asociată cu hipercolesterolemie (adjuvant), hepatită, sechele posthepatice, diskinezie biliară, dispepsie, gastrită hipoacidă, intoxicaţii diverse, tranzit intestinal încetinit, constipaţie atonă.

Precauţii: în cazul diabetului insulinodependent se vor face zilnic teste de glicemie, iar pacientul va fi ţinut încontinuu sub supraveghere medicală întrucât preparatul este puternic hipoglicemiant.

Contraindicaţii: nu se cunosc.

Alte recomandări şi observaţii: este bine complectat în tratamentul trombozelor de FEBRIFUG şi TONIC NERVOS şi în tratamentul tulburărilor hepatice de către preparatul gemoterapeutic Rozmarinus officinalis.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Sanatate

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate