NOUA LEGE pentru obtinerea PERMISULUI de CONDUCERE! Vezi ce schimbari au aparut!

in Evenimente

ATENȚIE! S-a schimbat LEGEA. Permisul auto NU se mai obține ca și până acum! Modificările aici:

Obţinerea permisului auto: Cei care trec de proba teoretică vor putea susţine proba practică de mai multe ori

1377

Candidaţii respinşi la proba practică a examinării pentru obţinerea permisului auto nu vor mai fi nevoiţi să susţină din nou proba teoretică, potrivit unui act normativ publicat vineri în Monitorul Oficial.

Citeste si: Oamenii au crezut ca este un semn si au cazut in genunchi… Obiectul cazut din cer, pe treptele unei biserici din Drobeta Turnu Severin

Practic, asta înseamnă că, dacă vor trece cu succes de proba teoretică, aceste persoane vor putea susţine proba practică de mai multe ori, dacă o pică. În prezent, pentru a obţine permisul, cei care sunt respinşi la proba practică trebuie să dea din nou ambele probe, scrie avocat.net.

Ordinul Ministerului Afacerilor Interne nr. 97/2015 pentru modificarea şi completarea Ordinului MAI nr. 268/2010 privind procedura de examinare pentru obţinerea permisului de conducere a fost publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 639 din 21 august şi va intră în vigoare în dată de 5 octombrie.

Citeste si: Cea mai bogată româncă trăieşte pe o insulă din Spania! Are doar 42 de ani și o avere uriașă

Din acest act normativ reiese că persoanele care sunt admise la proba teoretică a examinării pentru obţinerea permisului auto vor putea să susţină proba practică de mai multe ori, în cazul în care o pică. Pentru că acest lucru să fie posibil, candidaţii vor trebui să plătească taxa de examinare şi să facă cel puţin şase ore suplimentare de pregătire practică.

“Candidaţii declaraţi respinşi la proba practică pot fi programaţi pentru susţinerea unei noi probe după o perioada de cel puţin 15 zile, cu achitarea taxei de examinare şi prezentarea dovezii care atestă efectuarea a cel puţin şase ore suplimentare de pregătire practică într-o şcoală de conducători auto autorizată”, prevede ordinul.

Citeste si: Descoperirea facuta de o femeie in dulapul parintilor decedati! Cand a deschis dulapul a intepenit de teama!

În momentul de faţă, dacă sunt respinse la proba practică, persoanele care vor să obţină permisul auto trebuie să treacă din nou de proba teoretică.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*