Nu a lasat-o sa urce cu sticla de coniac scump in avion! Uimitor cum a reactionat femeia

in Articole

Agenții de securitate din aeroportul în care se afla  nu au lăsat-o să se îmbarce cu sticla de coniac scump pe care femeia, pe nume Zhao o cumpărase de pe un aeroport din SUA, aşa că a luat o decizie radicală care putea să o coste viata, a băut-o și s-a îmbătat.

decizie-radicala-300x200

Femeia nu a vrut să irosească prețioasa licoare, o sticlă de coniac scump franțuzesc Rémy Martin de 200 de dolari pe care o avea în bagajul de mână.

S-a hotărât să o bea în întregime. Nu a trecut prea mult timp şi după această decizie radicală femeia de origine chineză, in vârstă de 40 de ani s-a îmbătat.

Nu a mai putut urca în avion. De fapt personalul aeroportului a găsit-o trântită pe jos, plângând şi vorbind fără înţeles. Persoanele care au văzut-o au spus că era atât de beată că nu se putea tine pe picioare

A fost așezată de unul dintre polițiști  într-un scaun cu rotile să se odihnească.

Ca urmare a incidentului, căpitanul avionului care făcea o cursă între Beijing şi oraşul Wenzhou a refuzat să îmbarce femeia de teamă să nu afecteze siguranţa pasagerilor. Zhao, femeia ajunsă în stare de ebrietate s-a trezit câteva ore mai târziu, le-a mulţumit poliţiştilor că au avut grijă de ea şi a luat legătura cu membri familiei. Aceştia  au dus-o acasă, informează Agerpres.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*