Nu a mai folosit computerul timp de o luna. A inlemnit cand a descoperit ce a crescut in interior!

in Articole

Nu si-a mai folosit computerul timp de o luna. Cand a vazut ca nu merge, i-a dat jos carcasa. A inlemnit cand a descoperit ce a crescut in interior!

media_144731976299770300

A plecat de acasa pentru o luna de zile, lasandu-si toate lucrurile in regula.

Un tanar a incercat sa isi deschida computerul dupa ce nu l-a mai folosit de aproape o luna. Deoarece a vazut ca nu porneste, a crezut initial ca s-a stricat. Asa ca, incercand sa depisteze sursa problemei a inceput sa ii desfaca carcasa.

media_144731976370154700

Pentru ca pe dinafara totul parea in regula, el s-a gandit ca problema o fi undeva la vreo componenta din interior. Cand a desfacut cutia, a vazut cateva ciperci crescute de parca erau in padure. Nu si-a inchipuit ca se poate asa ceva, mai ales ce a determinat ca acesti fungi sa creasca acolo!

media_144731976424148200

 

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.