Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Nu e o GLUMA. Metoda simpla prin care poti sa-ti ei AUDI rapid si fara efort.. Afla metoda

in Articole

Toti ne dorim o masina luxoasa si frumoasa, dar multi nu avem banii necesari pentru a o cumpara. Va prezentam o metoda simpla prin care poti sa-ti ei AUDI rapid si fara efort.

Tu ce faci cu sticlele din plastic, le arunci la gunoi? Sau direct pe geam? Aşa am ajuns noi, românii, la coada Europei, cu o rată de reciclare a deşeurilor de 3%… Iată cum putem să urcăm în top şi să ne rotunjim, totodată, bugetul personal.

nu-e-o-gluma-cum-poti-sa-ti-ei-audi-rapid-si-fara-efort-afla-metoda

Te întrebi, cu uşoară invidie, câţi bani ia omul de serviciu de la bloc pentru PET-urile pe care le adună cu sârg din ghenă şi le duce la centrele de reciclare. Dar ce te împiedică să câştigi chiar tu de pe urma deşeurilor din plastic produse în casa ta?

Refoloseşte, nu arunca: păstrează o sticluţă goală, umple- o cu apă acasă şi ia-o cu tine de câte ori pleci în oraş. Şi nu vei mai scoate bani din buzunar, zi de zi, pentru altă sticlă.

Bricolează: pune- ţi imaginaţia la lucru şi transformă sticlele şi bidoanele goale în obiecte de uz casnic. De exemplu: un PET – sticlă sau bidon – tăiat în două poate înlocui o glastră care tocmai s-a spart sau un ghiveci pentru plantele de pe balcon (ca să nu mai trebuiască să cumperi unul din ceramică sau, mai rău!, din plastic). Poţi decora recipienţii astfel obţinuţi aplicând postituri în formă de flori, fluturaşi etc.

Alege ambalajele ecologice
Cumpără legume şi fructe neambalate şi du-le acasă într-un coş din nuiele, într-o sacoşă din pânză sau într-o geantă eco achiziţionată din supermarket – sunt la modă, arată foarte bine şi se întreţin foarte uşor. Ia pâine şi produse de patiserie doar din magazine care le ambalează în pungi din hârtie. Cere să ţi se ambaleze mezelurile şi brânzeturile în hârtie, nu în pungă din plastic.

Cumpără săpunuri ambalate în hârtie, în locul săpunului lichid vândut în sticle din plastic. La aceeaşi calitate, preţul este mai mic.

Nu mai arunca banii pe pahare, farfurii şi tacâmuri din plastic, pentru mesele luate la serviciu! Adu-ţi de-acasă o farfurie sau un castronel din ceramică, o lingură, o furculiţă şi un cuţit din inox şi cana ta preferată.

Sursa: Libertatea.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate