Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Nu există tinerețe fără bătrânețe, dar există rețeta longevității. Descoperă secretul premiat cu Nobel

in Articole/Curiozitati

De la basmele cu nemuritori și fântâni ale tinereții eterne, până la tehnologia medicală de astăzi, nimeni nu a descoperit vreun secret al nemuririi sau o formulă pentru a ține timpul pe loc. Tot omul se teme de bătrânețe, de schimbările vizibile ale trăsăturilor. Dacă pe ici, colo se poate face un retuș trăind în epoca noastră a bisturiului, în ceea ce privește anii de viață nu s-a găsit vreo poțiune minune, care să rezolve și această problemă. Cu toate astea, un celebru inventator susține că a găsit rețeta longevității.

Dr.Yoshiro Nakamatsu, astăzi în vârstă de 88 de ani, afirmă cu convingere că va trăi fix 144 ani, noțiune cunoscută în urma unor studii minuțioase. Acesta a făcut marea descoperire a floppy diskului în 1952, adică discheta de stocare pentru calculator, care a salvat lumea informaticii în acele timpuri. Printre invențiile sale, cele mai multe controversate, se află și un scaun care promite prin răcirea capului și încălzirea picioarelor, să îmbunătățească funcțiile creierului, ochelari în formă de ochi, pentru a înlocui ochelarii de vedere clasici și un prezervativ cu magnet incorporat care ajută la îmbunătățirea sensibilității ca urmare a electricității generate de vasele de sânge din organele feminine.

Dr.doarme 4 ore pe noapte, spune că cele mai eficiente ore de lucru sunt între 12 noaptea și patru dimineața, iar inspirația se află sub apă. Acesta stă cu capul scufundat „până la două fracțiuni de secundă înainte de moarte”, după cum el însuși afirmă, acela fiind momentul în care creierul său funcționează la parametrii maximi.
Pentru a ajunge la vârsta de 144 de ani, doctorul mănâncă o singură dată pe zi, alimente atent selecționate, a căror efect l-a studiat chiar el timp de 35 de ani, cu ajutorul fotografiilor și filmărilor pe care le-a făcut la fiecare masă. Cercetarea științifică i-a aduc inventatorului premiul IG Nobel în anul 2005, un premiu oferit invențiilor mai deosebite, hilare, total opus premiului Nobel oficial.

Astfel Dr.Yoshiro Nakamatsu mănâncă doar alge, brânză, iaurt, carne de vită și pește țipar. De altfel face mișcare în fiecare dimineață și petrece zilnic câteva ore într-o baie placată cu aur de 24K și fără cuie. Inventatorul consideră că aurul nu lasă undele electromagnetice să îl afecteze, iar cuiele lipsesc pentru că o veche zicală chinezească spunea că acestea împiedică meditația.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate