Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Nu înţeleg

in Diverse

Nu înţeleg de ce la baie în Silver Church la masculi scrie „gentlemen”. Ca să mă facă să mă simt prost când mă piş în chiuvetă, sau ce?

Dar cel mai tare nu înţeleg cum de a avut Ştefan Bănică ŞAPTE concerte de crăciun sold out la sala palatului anul trecut. Cine sunt aceşti oameni ? Cui îi place Ştefan Bănică? Unde trăiesc aceşti oameni? Cum arată? Sunt umani? Ce om întreg la minte ar asculta Ştefan Bănică junior? Oare cunosc pe cineva care ascultă Ştefan Bănică în secret şi nu ştiu? Oare când asculţi Ştefan Bănică în secret, te şi fuţi în cur în secret? Sunt secrete combinate? Oare când te fuţi în cur în secret, ţi se face poftă de Ştefan Bănică?

Oare Ştefan Bănică, când se fute în cur în secret, cântă?

Nu înţeleg de ce când o prietenă vorbeşte de o prietenă de-a ei şi o întrebi cum arată acea personajă necunoscută începe „păi are ochii căprui, şatenă, e berbec”. Ce scrotu’ meu relevanţă au ăstea? Cu ce mă ajută să îmi dau seama dacă vreau să o fut sau nu culoarea ochilor? Până şi mărimea labiilor contează mai mult decât culoarea ochilor. Dacă-s mari ca nişte draperii pe pulă mă inhibă şi termin greu de zice aia că-s expert dar de fapt mă scârbeşte pizda ei şi de-aia nu termin. Am observat empiric că cu cât o tipă este mai albă la ten cu atât are labiile mai mari. Zic de ăstea albe albe. Cu pistrui gen.

Dar nu înţeleg ce muzică e aia a lu ŞtâbâJâr ăsta. Adică eu ştiu patru genuri muzicale. E rockereală şi alte chestii faine, e manele gen Celelalte Cuvinte, Iris şi Bere Gratis, e hause, la hause intră minimale, trance, techno, dubstep şi alte chestii de pastilaţi pe care nu le înţeleg că nu mă pastilez. Şi muzica pe care o ascult io, care e coiul pizdei. Da’ Elvisucă ăsta, ce cântă? Nu înţeleg ce e laba aia muzicală pe care o vomită în microfon.

Nu înţeleg dacă ar trebui sau nu să-mi spăl halatul de baie. Nu l-am spălat de 2 ani dar îl port numa când sunt curat, adicătelea după baie. Daca porţi un lucru doar curat, poate deveni murdar? De unde murdărire? Şi totuşi am învăţat de la teve că murdărirea este bună.

Dar cel mai tare nu înţeleg procesul creativ al lui ŞtB, la versuri. Ia un nume de femeie şi dup-aia o acţiune care rimează. Hmm… veta…. a înfundat chiuveta! Rodica…. ce pula mea face rodica… Rodica nu ştia nimica! Geta a îndoit chiureta, Suzana şi Roxana au furat banana şi Mihaela mi-a dat sculament. Ce uşor poate să fie să scrii versuri!

Nu înţeleg cum Ştefan Bănică Junior poate fi un asemenea căcat de om.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Diverse

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate