Vladimir Putin: Nu mai putem tolera modul în care e condusă lumea! Vidul de putere din Orient a creat ANARHII

in Extern
De la tribuna Adunării Generale a ONU, de la New York, președintele Vladimir Putin a transmis următorul mesaj comunității internaționale: modul în care este condusă lumea nu mai poate fi tolerat. Președintele rus a pledat în favoarea unei coaliții internaționale anti terorism, așa cum a fost cea împotriva lui Hitler.
putin
Președintele rus a denunțat faptul că „unele state continuă politica de expansiune a NATO, la fel și infrastructura sa militară”, iar „experimentele sociale exportate au eșuat” scrie activenews.ro
„Nu mai putem tolera modul cum e condusă lumea. Este profund greșit să nu cooperăm cu Siria”, a spus Putin.
Vorbind despre „vidul de putere din Orient”, Statul Islamic și despre lumea musulmană, Putin a spus că „Rusia este pregătită să lucreze cu partenerii săi”, însă „ONU trebuie să se schimbe”.
„Vidul de putere din Orient a creat anarhii. Statul Islamic vrea să domine lumea musulmană”, a afirmat Putin.
Liderul rus a afirmat că Moscova a luptat împotriva terorismului sub toate formele lui și că, acum, asigură echipament militar guvernului Siriei.
„Ar trebui să recunoaștem că nimeni în afară de Bashar al-Assad și miliția lui nu luptă cu adevărat împotriva prezenței Statului Islamic în Siria”, l-a apărat liderul de la Kremlin pe președintele sirian. În opinia lui Putin, acum ar trebui să se formeze o coaliție internațională împotriva terorismului, similară cu cea anti-Hitler, care s-a format în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial.
Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.