Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Nu poți dormi singur? Poți angaja pe cineva să te îmbrățișeze

in Evenimente/Extern/Stiri online

Există persoane pentru care dormitul singur este o pavară, patul pare rece, mai mare, se instalează depresia și nu de puține ori locul unui somn odihnitor este luat de gânduri negre și cearcăne adânci.

O firmă din SUA, The Snuggle Buddies, a inventat serviciul de îmbrățișări. Orice persoană poate alege dintr-un catalog de „modele de îmbrățișări”, femeia sau bărbatul care să vină acasă și să îi țină în brațe toată noaptea. Un serviciu de o oră costă 60 de dolari, iar pentru 10 ore clientul trebuie să scoată din buzunar 400 de dolari. Înainte de prestarea serviciului, clientul trebuie să semneze un contract în care este specificat că este interzis orice relație de natură intimă cu profesionistul de îmbrățișări.

Compania care a lansat acest serviciu are un succes incredibil, motiv pentru care ideea a fost adoptată și în Europa și chiar de liber profesioniști. Un tânăr își oferă serviciul de îmbrățișări pe un site de anunțuri în Palma de Mallorca.imbratis

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate