Nu reusesti sa-ti gasesti iubirea? Degetul mare îţi poate arăta ce greşeli faci în dragoste

in Diverse

Da, este adevărat! Degetul mare îţi poate arăta ce greşeli faci în dragoste. Tot ce ai de făcut este să te uiţi la imaginea de mai sus, apoi la degetul mare de la mâna dreaptă. Succes!

143221351176f54821

A. Ești o persoană credincioasă și pasională. Odată ce te-ai îndrăgostit, ești înnebunit după persoană respectivă și tinzi să faci obsesii. Dacă partenerul tău nu răspunde la mesaje sau la telefon, atunci când vrei să iei legătura cu el, ai tendința de a-ți pierde cumpătul. Ai grijă, s-ar putea să-l sperii.

B. Îți place să planifici totul și să manipulezi situațiile, astfel încât să-ți poți atinge scopurile. În dragoste ești la fel. Poți să apreciezi sentimentele ei/lui într-un mod obiectiv. Nu vei lăsa emoțiile să te depășească. Dar, din cauza calmului tău proverbial, este aproape imposibil pentru ține să te miști repede într-o relație, astfel că sfârșești în conjuncturi ambigue.

C. Ești o persoană de încredere, iar oamenii se pot baza pe tine. În ceea ce privește dragostea, chiar dacă simți că te-ai îndrăgostit de cineva, ai tendința de a-ți ascunde sentimentele. Te gândești prea mult la ceea ce fac ceilalți, iar acest lucru te face să pierzi toată distracția.

CIETSTE SI: Cea mai tare iluzie optică pe care ai văzut-o vreodată! Priviti imaginea timp de 30 de secunde

SURSA: http://observator.tv

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*