Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Nu se tem de moarte, ba chiar o îmbrățișează pentru a ucide infidelii, dar se tem de magie. Inchiziția vrăjitoarelor, noul capitol al terorismului

in Articole

Stat Islamic, organizația teroristă care urmărește să îngenuncheze lumea prin atacuri sângeroase pornite din dorința de putere și împinse de profețiile lui Muhamad, un profet al sabiei și al sângelui. În timp ce infidelă este toată lumea din jur, nu se tem de moarte și își sacrifică viața în numele lui Allah, se tem de vrăjitorii și de oamenii care susțin că au puteri supranaturale. Îi decapitează pe necredincioși și niciodată nu se tem de Dumnezeul lor și Judecata de Apoi.

Studiile de specialitate, realizate de institutul Gallup, au stabilit că magia a devenit o adevărată religie în rândul oamenilor din Africa sub-sahariană, unde majoritatea sunt musulmani, dar nu respectă Coranul, convinși că ritualurile de magie au o mult mai multă putere asupra lor. Peste 50% dinte musulmani se folosesc de anumite forme ale magiei, pentru a se proteja de spirite rele și asta îi transformă în infideli ai Statului Islamic.

ISIS şi-a înăsprit controlul asupra tuturor formelor de magie. Orice zvon aduce o condamnare la moarte prin decapitare, indiferent de statutul persoanei. Este cunoscut cazul unui magician care distra copii pe stradă cu diferite trucuri și care a fost decapitat în public pentru atitudine ofensatoare la adresa Islamului, deși bărbatul nu făcuse niciodată vreun ritual de magie, iar puterile lui nu depășeau limita trucului bine învățat.

Numărul persoanelor ucise pentru că erau bănuite că practică vrăjitoria nu se cunoaște cu exactitate. Conform unor estimări făcute de presa internațională, peste 3000 de musulmani, printre care și 74 de copii au fost decapitați acuzați de vrăjitorie. Capitolul 2, versetul 102 din Coran specifică faptul că „diavolii predă magia”, adică ”sihr” și constituie un păcat de moarte. Și pentru că așa zice Coranul, oamenii sunt uciși fără dovezi concrete și fără drept de replică, însă islamiștii sunt liberi să reinterpreteze legile sfinte după cum consideră de cuviință.

O, tu crezi! Lupta împotriva necredincioșilor din jurul tău, lasă-i să găsească fermitate în tine și să știi că Dumnezeu este cu cei cărora le e teamă de El”, precizează un verset din Coran și care se pare stă la baza atrocităților teroriste, pentru că indiferent de acțiuni, Dumnezeul lor îi protejează în lupta sângeroasă cu necredincioșii. Multe astfel de paradoxuri constituie o scuză pentru terorism, obiectivul final fiind unul simplu: puterea.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate