Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Nu-ti imaginai că poți face așa ceva cu o șosetă veche! Rezultatul e uimitor!

in Curiozitati

Iată cum poți să-ți construiești singur propriul om de zăpadă, dar într-un mod mult mai creativ. Poți să îți creezi un om de zăpadă dintr-o singură șosetă veche, albă.

materialyi3

Taie șoseta în două de sub călcâi, leagă partea pe care a rămas călcâiul și întoarce-o pe dos. Umple acest săculeț care îl realizezi cu orez și leagă-l și în cealaltă parte, pentru a te asigura că orezul nu se varsă.

Folosește cealaltă parte a șosetei pentru a crea o căciuliță pentru acest sac, dar nu înainte de a modela șoseta sub forma unui omuleț de zăpadă. Va trebui să arată ca și cum ați pus un bulgăre mic peste unul mare. După aceea creați căciula.

sock-snowman-home-design

Faceți o eșarfă din orice material și înfășurați-o pe mijlocul șosetei umplute cu orez, în locul unde se întâlnesc bulgării. Deja omul de zăpadă începe să prindă formă. Pune căciulița în cap și eșarfa pe umerii omulețului de zăpadă, iar apoi lipește pe el năsturei pentru a-i crea hăinuța.

De asemenea, puteți fixa niște mărgeluțe pe post de ochi sau poți băga anumite bolduri cu cap de plastic în loc de ochișori. Vei vedea cum să faci acest lucru în video. Urmează cu atenție pașii și tocmai vei devea că ți-ai creat cea mai frumoasă jucărie.

Autor text: Perfect Ask

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Curiozitati

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate