Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

O adolescentă a muncit până la epuizare într-un restaurant din Galaţi. Fata a leşinat şi s-a lovit cu capul de o ţeavă

in Stiri online

Inspectorii de muncă din Galaţi au declanşat o anchetă la un restaurant, după ce o femeie a reclamat că fiica sa, în vârstă de 16 ani, a muncit ca ospătar până la epuizare, iar la un moment dat fata a leşinat şi s-a lovit cu capul de o ţeavă, fiind ulterior internată la spital. Patroana restaurantului susţine însă că nimic din cele relatate de mama fetei nu este adevărat şi spune că a depus o plângere pentru şantaj.

Mama fetei a povestit, luni, că aceasta a lucrat ca ospătar, în practică, la un restaurant de pe un ponton plutitor de pe Faleza Dunării din Galaţi până în 14 iulie, iar după această dată conducerea restaurantului i-a propus să rămână să lucreze în continuare în anumite condiţii.

Totuşi, susţine femeia, patronii restaurantului nu au respectat înţelegerea făcută, iar fata a fost nevoită să muncească până la epuizare.

„S-au înţeles la 5 milioane, cu patru ore pe zi de joi până dumincă, iar domnul Avram a început să le facă presiune şi să muncească 14 ore de dimineaţa de la 8.00 până seara la 24.00. Şi nu le dădea nimic, nici măcar să mânânce sau să bea apă. Pe data de 15 august au fost foarte supraaglomeraţi, i-a chemat la muncă şi luni, şi marţi. La ora 24.30 seara, fetiţa a căzut din picioare, sesizând toată ziua că îi este rău şi nu mai putea să stea la muncă. A leşinat şi s-a lovit cu capul de o ţeavă metalică, a spus mama fetei.

Ulterior, susţine femeia, administratorii restaurantului nu au sunat la 112, ci au transportat-o cu o maşină pe fată la o mătuşă acasă, însă a doua zi fata s-a simţit tot mai rău şi a ajuns în cele din urmă la spital.

„A fost trei zile la terapie intensivă şi pe urmă la salon, cu perfuzii, i se băga fier pe venă pentru că ea nu putea să mânânce; nici la ora actuală, este foarte slăbită”, a mai spus mama fetei.

De altfel, diagnosticul medicilor a fost: anemie carenţială formă medie, sincopă şi colaps, hematom epicranian temporal drept/TCC acut închis prin cădere de la propria înălţime, hipercalamie, surmenaj, traumatism psihic în antecendente.

Citeste mai mult pe adevarul.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate