O adolescenta de de 14 ani, a căzut in cap pe faleza din Constanta. Urmarea manifestările legate de ziua Marinei.

in Evenimente/Stiri online

O adolescenta de de 14 ani, a căzut in cap pe faleza din Constanta, de la înălțimea de doi metri si jumătate. Ea statea rezemata pe niste stabilopozi pe marginea falezei si urmarea manifestările legate de ziua Marinei.

Potrivit martorilor dupa ce a cazut aceasta a rămas inconștientă pret de câtevaminute pana la sosirea unei Ambulante, aflate in apropiere. Medicii i-au  acordat primul ajutor la fața locului, însă au transportat-o apoi la Spitalul Județean pentru îngrijiri de specialitate. Ea a suferit, din primele investigații, un traumatism cranio cerebral și un membru inferior este afectat.

cazuta-in-cap-constanta

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*