Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

O Biserică din Suedia trimite drone pe teritoriile controlate de teroriști

in Evenimente/Extern/Stiri online

Reprezențanții unei Biserici evaghelice din orașul Uppsala, Suedia, spun că au găsit metoda de ajuta oamenii aflați în teritoriile compromise de terorism. Cuvântul Domnului trimis prin intermediul unor drone ar putea pune capăt suferinței instalate de teroriști.

Biserica Cuvântul Vieții a demarat un proiect prin care intenționează să trimită drone pe cerul de deasupra teritoriului controlat de gruparea teroristă Stat Islamic, drone care să lanseze mii de Biblii în miniatură și care să aducă speranță și iubire oamenilor care trăiesc în condiții extreme.

Dorința noastră este să transmitem speranța și iubirea Evangheliei creștine unei populații care trăiește în zone închise în care le sunt refuzate drepturile umane„, explică reprezentanții Bisericii pe site-ul oficial.

Dronele urmează să fie lansate în câteva săptămâni. Potrivit Bisericii evanghelice, ”în Orientul Mijlociu este nevoie uriașă de o trezire spirituală”.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate