Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

O blondă sună la Poliţie

in Stiri online

O blondă sună la Poliţie: – Mi-au spart maşina, mi-au furat totul, şi volanul, şi pedalele, şi schimbătorul de viteze, totul! După cinci minute, sună din nou: – Vă rog să mă scuzaţi, mă urcasem în spate…

——————————————————————————————————————–

Azi am reuşit să nu întârzii, m-a trezit ceasul deşteptător. – Dar de unde ai vânătaia aceea pe frunte? – De la ceas. Nu m-am ferit la timp când l-a aruncat nevastă-mea…

——————————————————————————————————————–

Discuţie între doi prieteni: – Tu te rogi înainte de-a începe să mănânci? – Nu e nevoie. Nu nevas- tă-mea găteşte, ci eu!

——————————————————————————————————————–

Soţia ajunge acasă de la cumpărături şi îşi găseşte soţul în pat cu o tânără frumoasă. Furioasă, dă să plece de acasă, când soţul o opreşte şi îi spune: – Poate ar trebui să asculţi ce s-a întâmplat. Venind acasă de la serviciu, am zărit pe autostradă aceasta tânără, obosită şi îmbrăcată sărăcăcios. Am adus-o acasă şi i-am făcut o friptură din carnea pe care o uitaseşi de mult în frigider. Era desculţă, şi atunci i-am dat o pereche de pantofi de-ai tăi, pe care tu nu-i mai purtai, din cauză că nu mai erau la modă. Îi era frig, şi atunci i-am dat puloverul pe care ţi l-am făcut cadou de ziua ta, dar pe care nu l-ai îmbrăcat niciodată, pentru că nu ţi se potrivea culoarea. Avea pantalonii sfâşiaţi, aşa că i-am dat o pereche de jeansi care-ţi rămăseseră mici, dar care erau foarte buni. Şi apoi, tocmai când se pregătea să plece, fata m-a întrebat: “Mai este ceva ce soţia ta nu mai foloseşte?”.

——————————————————————————————————————–

Când eşti inteligent şi când eşti înţelept? Eşti inteligent dacă nu crezi decât jumătate din ceea ce auzi şi eşti înţelept dacă ştii care jumătate!

——————————————————————————————————————–

Tariful nostru este următorul: 100 de euro pe noapte pentru pat şi mic dejun sau doar 10 euro, dacă vă faceţi singur patul. – Foarte bine, aleg să-mi fac singur patul. – OK! Poftiţi fierăstrăul şi ciocanul, rămâne doar să faceţi rost de cuie.

——————————————————————————————————————–

Soţul vine acasă şi-o prinde pe soţie cu amantul în pat. – Ce se întâmplă aici?, întreabă el, şocat şi aproape urlând. Femeia se uită la amant şi comentează: – Nu ţi-am spus eu că-i cam încet la minte?

——————————————————————————————————————–

– Tati, este adevărat că în unele părţi din Africa, bărbatul nu-şi cunoaşte soţia până nu se însoară cu ea? – Asta se întâmplă peste tot, fiule.

——————————————————————————————————————–

Un ţăran sădeşte pepeni pe terenul de lângă casă şi, ca să nu-i fure nimeni, când încep să se coacă, pune o pancartă pe care scrie “Printre aceşti pepeni este unul injectat cu cianură”. După o zi, găseşte mesajul schimbat: “Acum sunt doi!”.

——————————————————————————————————————–

Din turnul de pază al unui fort din vestul sălbatic, santinela strigă: – Domnule căpitan, vin indienii!!! – Prieteni sau duşmani?, întreabă căpitanul. – Cred că-s prieteni, că vin împreună!

——————————————————————————————————————–

Nu am cunoscut fericirea adevărată până nu m-am însurat. Pe urmă, a fost prea târziu!

Mai mult:libertatea.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate