O bruneta din showbiz, s-a facut de ras la TV! Ce a raspuns cand a fost intrebata cat face 8×3?

in ShowBiz

O bruneta despre care s-a scris, cu patru ani in urma, ca ar fi fost iubita lui Pepe, s-a facut de ras la TV, in momentul in care a fost intrebata cat face 8×3?
raspuns Ce a raspuns aceasta bruneta cand a fost intrebata Cat face 8x3?

Este vorba despre Beatrice Tican, tânăra care este căsătorită cu fostul pugilist Dan Cioară. Invitată în emisiunea Adrianei Bahmuţeanu de la Antena Stars, bruneta a avut parte de un moment stânjenitor, în direct.

După ce soţul ei a mărturisit, într-o intervenţie telefonică, faptul că aceasta are doar opt clase, prezentatoarea a vrut să demonstreze contrariul, dar ceea ce a ieşit nu i-a făcut deloc cinste modelului, scrie libertatea.ro.

Iată dialogul surprinzător dintre cele două:

Adriana Bahmuţeanu: El (n.r. Dan Cioară) zice că nu ştii nici măcar tabla înmulţirii. Facem acum o probă?

Beatrice Tican: Putem să facem.

Adriana Bahmuţeanu: “Ia zi cât fac 8×6?

Beatrice Tican: Nu mai ştiu… Vreau să îi dau satisfacţie, să îl las să se simtă bine

Adriana Bahmuţeanu: 8×3?

Beatrice Tican: 13.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*